Βραβεία για την κρητική διατροφή στην Grecotel

Η ενσωμάτωση της κρητικής διατροφής, το καινοτόμο concept εστιατορίου και η online καμπάνια της Grecotel, χάρισαν τρία βραβεία στα ξενοδοχεία του Ομίλου στα πρώτα Tourism Awards 2014

brabeia-gia-tin-kritiki-diatrofi-stin-grecotel
SHARE THIS
0
SHARES

Σπουδαίες διακρίσεις για την Grecotel, στην απονομή των πρώτων Tourism Awards 2014 που διοργάνωσε η εταιρεία Boussias Communications και το περιοδικό Hotel & Restaurant, υπό την αιγίδα του ΕΟΤ.

Συγκεκριμένα, το πολυβραβευμένο «Grecotel Creta Palace» στο Ρέθυμνο απέσπασε το Χρυσό Βραβείο για το «Στρατηγικό σχέδιο ενσωμάτωσης της Κρητικής διατροφής και των Κρητικών Παραδοσιακών Προϊόντων στο επισιτιστικό της πρόγραμμα».

 

Επίσης, η Grecotel απέσπασε το Aργυρό Βραβείο για το «Καινοτόμο concept εστιατορίου» για την παραδοσιακή φάρμα Agrecο, στο Ρέθυμνο της Κρήτης, ενώ ένα επιπλέον Αργυρό βραβείο της απενεμήθη για την online καμπάνια της με τη συνεργαζόμενη εταιρεία Globe One.

 

Στην παραδοσιακή φάρμα Agreco ο επισκέπτης βιώνει μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία με μεράκι και σεβασμό στην Κρητική φιλοξενία. Μια ατέλειωτη ποικιλία πιάτων εποχής από ολόφρεσκα βιολογικά προϊόντα και παραδοσιακές συνταγές της Κρητικής κουζίνας προσφέρονται στην Ταβέρνα της Agreco, που έχει βραβευτεί από το διεθνούς φήμης περιοδικό Vanity Fair ως Best Organic Restaurant.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook