Γραφείο ταξιδίων για gay: Ξεχάστε τα αρνητικά και ταξιδέψτε Ελλάδα

Γραφείο ταξιδίων Destsetters:«Κανείς, όμως, δεν μιλά για την ευγένεια των Ελλήνων που ακόμα κι αυτές τις δύσκολες στιγμές χαμογελούν...». Αναρτούν υπέροχες εικόνες.

SHARE THIS
0
SHARES

     Η Ανδρος αλλά και η Θεσσαλονίκη, τα Κύθηρα αλλά και η Μύκονος, η Μεσσηνία αλλά και η Σαντορίνη, η Ιος αλλά και η Χαλκιδική, η Ζάκυνθος αλλά και η Νάουσα.

    Με 23 και 1 υπέροχες εικόνες απ' άκρου εις άκρον της Ελλάδας, το γραφείο πολυτελών διακοπών για gay πελάτες, Destsetters, επιδιώκει να υπενθυμίσει τις ομορφιές της Ελλάδας προσκαλώντας τους να ζήσουν μαγικές και αξέχαστες διακοπές σ' αυτήν παρά τον θόρυβο των αρνητικών δημοσιευμάτων που κατακλύζει τα διεθνή Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης λόγω των εξελίξεων στη χώρα.

  Αντίδοτο, λοιπόν, στα αρνητικά δημοσιεύματα σχετικά με τη δύσκολη οικονομική κατάσταση της Ελλάδας και το πλήγμα που δίνει στον τουρισμό, το εν λόγω γραφείο αναδεικνύει μια θετική εικόνα της χώρας. Το υπέροχο σετ των 23 και 1 φωτογραφιών πλαισιώνει το παρακάτω κείμενο: «Κανείς, όμως, δεν μιλά για την ευγένεια και τη φιλικότητα των κατοίκων της, οι οποίοι ακόμα κι αυτές τις δύσκολες στιγμές έχουν το χαμόγελο στο στόμα και προσφέρουν θερμή υποδοχή σε όλους τους επισκέπτες. Εξάλλου, η Ελλάδα παραμένει ένας από τους πιο όμορφους και ασφαλείς προορισμούς στον κόσμο....». Και για να μιλήσουν οι εικόνες:

Μύκονος
Μύκονος

 

 

Κύθηρα
Κύθηρα

 

 

Ζάκυνθος
Ζάκυνθος

 

Μεσσηνία
Μεσσηνία

 

Ιος
Ιος

 

Σαντορίνη
Σαντορίνη

 

Τήνος
Τήνος
Νάουσα
Νάουσα

 

Χαλκιδική
Χαλκιδική

 

Μήλος
Μήλος

 

Μάνη
Μάνη

 

Κεφαλλονιά
Κεφαλλονιά

 

Ρόδος
Ρόδος

 

Μονεμβασιά
Μονεμβασιά
Αίγινα
Αίγινα

 

Φολέγανδρος
Φολέγανδρος

 

Σκιάθος
Σκιάθος

 

Πόρτο Χέλι
Πόρτο Χέλι

 

Κρήτη
Κρήτη
Κέα
Κέα

 

Ανδρος
Ανδρος

 

Θεσσαλονίκη
Θεσσαλονίκη

 

Πάρος
Πάρος

 

Ακρόπολη
Ακρόπολη

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook