Η Scoot εγκαινιάζει νέες πτήσεις

Τρεις εβδομαδιαίες πτήσεις από το Luang Prabang και το Vientiane μέσω της Σιγκαπούρης και απευθείας πτήσεις Λάος-Σιγκαπούρη και Αθήνα-Σιγκαπούρη

i-scoot-egkainiazei-nees-ptiseis
SHARE THIS
0
SHARES

Η Scoot ξεκίνησε την εναρκτήρια πτήση της από τη Σιγκαπούρη στο Λάος, σηματοδοτώντας την έναρξη των τριπλών εβδομαδιαίων πτήσεων της από τη Σιγκαπούρη στο Luang Prabang και το Vientiane.

Με το Luang Prabang και το Vientiane να εντάσσονται στο δίκτυο της Scoot, Οι επισκέπτες από την Αθήνα θα μπορούν να διαλέξουν πλέον ανάμεσα σε 65 προορισμούς στην Ασία και τον Ειρηνικό ταξιδεύοντας  μέσω της Σιγκαπούρης.

Κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο Luang Prabang και στο Διεθνές Αεροδρόμιο Wattay στο Vientiane, το αεροσκάφος Yellow Tail A320, καλωσορίστηκε με το παραδοσιακό χαιρετισμό με κανόνι νερού και στα δύο αεροδρόμια.

Ο Vinod Kannan, Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της Scoot, δήλωσε: «Εξετάζουμε πάντοτε να προσφέρουμε οικονομικά και προσιτά ταξίδια σε περισσότερους ανθρώπους, δημιουργώντας εξαιρετικές ταξιδιωτικές εμπειρίες για τους πελάτες μας. Ως εκ τούτου, είμαστε ενθουσιασμένοι που επεκτείνουμε τις υπηρεσίες μας στο Λάος - μια χώρα που είναι γνωστή για τη μαγευτική τοποθεσία, την ιστορία και τον πολιτισμό της».

 

Οι ναύλοι μίας διαδρομής από την Αθήνα στη Σιγκαπούρη ξεκινούν από 185€, ενώ οι πτήσεις από τη Σιγκαπούρη προς Vientiane και Luang Prabang ξεκινούν από 68€ και 86€ αντίστοιχα.

 

Τα δρομολόγια

 

 

Φωτο: Pixabay

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook