Νάξος: «Σ' ένα νησί στο κέντρο της γης» - Το νέο σποτ με τον Κώστα Δόξα

Το νέο διαφημιστικό σποτ παρουσίασε ο Δήμος Νάξου. Πρωταγωνιστής ο Κώστας Δόξας και το «κορίτσι» του... σε καλοκαιρινές περιπέτειες στο νησί της Αριάδνης.

|
SHARE THIS
0
SHARES

Το spot, που έχει μορφή video clip, σκηνοθέτησε ο Γιάννης Παπαδάκος  και πρωταγωνιστούν ο Κώστας Δόξας και η Μαρία Μακρή, με τον Κώστα Δόξα να ερμηνεύει και το τραγούδι «Σ’ ένα νησί στο κέντρο της γης».

Όλα ξεκινούν όταν ένα νεαρό ζευγάρι, ο Κώστας Δόξας και η Μαρία Μακρή, αποφασίζουν να πάνε στη Νάξο διακοπές. Φτάνοντας στην Πορτάρα ξεκινούν τις ξέφρενες καλοκαιρινές τους περιπέτειες στις παραλίες, στα χωρία και στα σοκάκια του νησιού. Από την παραλία του Άγιου Προκόπη, στα σοκάκια του κάστρου και στους γραφικούς οικισμούς του νησιού. Και από τις βουτιές και την πεζοπορία στις τοπικές γεύσεις και στα μπαράκια του νησιού. 

Το τραγούδι που ερμηνεύει ο Κώστας Δόξας είναι γραμμένο ειδικά για το νησί σε στίχους από τον Γιάννη Παπαδάκο και μουσική από τον Βαγγέλη Σερίφη. 

«Σκοπός μας ήταν να προωθήσουμε με μοντέρνο τρόπο το νησί μας, στηριζόμενοι όμως στον πλούτο της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, στη μουσική και στο χορό, με έντονες εναλλαγές εικόνων του νησιού» λέει ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Δημήτρης Λιανός.

Credits – "Όλος ο Κόσμος σ' ένα Νησί - Σ' ένα νησί στο κέντρο της γης”
Director: Γιάννης Παπαδάκος
Script: Γιάννης Παπαδάκος
Starring: Κώστας Δόξας και Μαρία Μακρή
Director of Photography: Γιάννης Παπαδάκος
Original Music by: dj Rico - Vaggelis Serifis
Στίχοι: Γιάννης Παπαδάκος

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook