Νέα εφαρμογή για κινητά από την Travelplanet24

Μια νέα, δωρεάν ταξιδιωτική εφαρμογή για iOS7 λανσάρει η Travelplanet24. H αναζήτηση και η κράτηση αεροπορικών εισιτηρίων για οποιοδήποτε προορισμό, γίνεται γρήγορα και εύκολα από το κινητό

nea-efarmogi-gia-kinita-apo-tin-travelplanet24
|
SHARE THIS
0
SHARES
 

Το application που δημιούργησε το Travelplanet24 αποκλειστικά για iOS7 παρέχει την δυνατότητα αναζήτησης και κράτησης αεροπορικών εισιτηρίων γρήγορα και εύκολα για οποιονδήποτε προορισμό. Χαρακτηρίζεται από ταχύτητα, απλότητα και πρωτοποριακό σχεδιασμό. Η νέα εφαρμογή του Travelplanet24 διατίθεται δωρεάν από σήμερα σε όλα τα App stores διεθνώς και σε 2 γλώσσες, στα Ελληνικά και τα Αγγλικά.

«Σχεδιάσαμε μια εφαρμογή με σκοπό να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των πελατών μας οι οποίοι όλο και αυξάνουν την χρήση των κινητών συσκευών για τις κρατήσεις των αεροπορικών τους εισιτηρίων. Συγκεκριμένα, οι κρατήσεις που πραγματοποιήθηκαν στην Travelplanet24 μέσα από κινητές συσκευές το 2013 είχαν αύξηση 53,6%» δήλωσε ο Πάντος Παπάζογλου, Product Manager Mobile της Travelplanet24.

Τα αποτελέσματα της αναζήτησης του χρήστη εμφανίζονται με βάση την τιμή ή την ώρα αναχώρησης, ανάλογα με την προτίμηση και επιλογή του χρήστη

Μέσα από την εφαρμογή της Travelplanet24, ο χρήστης μπορεί να διαλέξει τον προορισμό που επιθυμεί, την ημερομηνία αναχώρησης και επιστροφής καθώς και τον αριθμό των συνεπιβατών. Τα αποτελέσματα της αναζήτησης του χρήστη εμφανίζονται με βάση την τιμή ή την ώρα αναχώρησης, ανάλογα με την προτίμηση και επιλογή του χρήστη. Διαθέτει ακόμη, επιπλέον φίλτρα για πιο εξειδικευμένη αναζήτηση όπως την αεροπορική εταιρεία, την προτιμώμενη μέγιστη τιμή κ.α.

Η εφαρμογή Travelplanet24 iOS7 σχεδιάστηκε με γνώμονα την ευχρηστία και την απλότητα για να προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία στον χρήστη. Ο ευέλικτος σχεδιασμός του το κάνει συμβατό με συσκευές iPhone 4 & iPhone 5, καθώς το μέγεθος της οθόνης έχει την ιδιότητα να προσαρμόζεται ανάλογα με την συσκευή που διαθέτει ο χρήστης.

Η εφαρμογή του Travelplanet24 αποτελεί μια νέα ταξιδιωτική εμπειρία ικανή να εμπνεύσει τον χρήστη να σχεδιάσει και να κλείσει το επόμενο ταξίδι του για τον αγαπημένο του προορισμό. Το μόνο που χρειάζεται είναι να κατεβάσει δωρεάν την εφαρμογή Travelplanet24!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook