Νέα μάσκα για τους λάτρεις του snorkeling

Μια νέα μάσκα που καλύπτει ολόκληρο το πρόσωπο, έρχεται ν' αλλάξει τις συνήθειες όσων λατρεύουν το snorkeling!

nea-maska-gia-tous-latreis-tou-snorkeling
|
SHARE THIS
0
SHARES

Σας αρέσει να κολυμπάτε με τις ώρες με τη μάσκα σας και τον αναπνευστήρα και, όσο η πλατούλα σας καίγεται απ' τον ήλιο, εσείς να χαζεύετε τις ομορφιές του βυθού; Σας αρέσει, ακόμα και όταν το νερό μπαίνει στο στόμα σας και η μάσκα θολώνει εντελώς; Ε, λοιπόν, μια εταιρεία έρχεται να τ' αλλάξει όλα αυτά, φτιάχνοντας την πρώτη μάσκα που καλύπτει ολόκληρο το πρόσωπο για να αναπνέετε ελεύθερα κάτω απ' το νερό, εύκολα και φυσικά όπως θα κάνατε στη στεριά, χρησιμοποιώντας και τη μύτη και το στόμα σας.

Η γαλλική εταιρεία αθλητικών ειδών Tribord δημιούργησε την μάσκα Easybreath Snorkelling Mask καθώς, όπως υποστηρίζει, ότι η αναπνοή μόνο με το στόμα είναι αφύσικη, ενώ το επιστόμιο του αναπνευστήρα είναι ενοχλητικό, άβολο και ανθυγιεινό.

 

Η πρωτοποριακή μάσκα κοστίζει 33,95 ευρώ και προσφέρει στους χρήστες ελεύθερο οπτικό πεδίο 180 μοιρών, ενώ δεν θολώνει χάρη σε ένα διπλό σύστημα ροής αέρα που είναι πανομοιότυπο μ' αυτά που χρησιμοποιούν τα οικιακά συστήματα εξαερισμού.

Για να εξασφαλιστεί ότι το νερό δεν θα εισέρχεται στον αναπνευστήρα, η μάσκα είναι εξοπλισμένη μ' ένα μηχανισμό που συνδέεται στην κορυφή του αναπνευστήρα όταν βυθίζεται στο νερό

Για να εξασφαλιστεί ότι το νερό δεν θα εισέρχεται στον αναπνευστήρα, η μάσκα είναι εξοπλισμένη μ' ένα μηχανισμό που συνδέεται στην κορυφή του αναπνευστήρα όταν βυθίζεται στο νερό. Επιπλέον, η κορυφή του αναπνευστήρα είναι ιδιαίτερα ορατή ώστε να αποφευχθούν συγκρούσεις ανάμεσα στους κολυμβητές. Η μάσκα θα κυκλοφορήσει στην ευρωπαϊκή αγορά μετά από δύο μήνες.

Οπότε, το μόνο που έχετε να κάνετε εσείς, είναι να κλείσετε ταξιδάκι σε προορισμό με έντονο υποβρύχιο πλούτο – κοραλλιογενείς αποικίες, πληθυσμούς σπάνιων ψαριών κτλ. - και να πάρετε άφθονο αντηλιακό υψηλής προστασίας. 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook