Πέντε ελληνικά νησιά στο top-10 της Ευρώπης

Τέσσερα κυκλαδίτικα νησιά και η «πολύπαθη» αλλά πανέμορφη Κεφαλονιά στα δέκα καλύτερα νησιά της Ευρώπης

pente-ellinika-nisia-sto-top-10-tis-eurwpis
|
SHARE THIS
0
SHARES

Τα ελληνικά νησιά αποτελούν συνώνυμο του καλοκαιριού, όχι μόνο για τους Έλληνες αλλά και για ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο. Κάτι που επιβεβαιώνεται από την τελευταία ψηφοφορία που πραγματοποίησε το δημοφιλής ιστότοπος διακοπών tripadvisor, καλώντας τους επισκέπτες του να ψηφίσουν τα δέκα καλύτερα νησιά στην Ευρώπη.

Το αποτέλεσμα δικαιώνει απόλυτα το σλόγκαν: «Ζήστε τον μύθο σας στην Ελλάδα»

Το αποτέλεσμα δικαιώνει απόλυτα το σλόγκαν: «Ζήστε τον μύθο σας στην Ελλάδα». Προφανώς αυτό ονειρεύονται και οι ταξιδιώτες – επισκέπτες του tripadvisor, αφού ψήφισαν πέντε ελληνικά νησιά ανάμεσα στα δέκα καλύτερα της Ευρώπης.

Οι γυμνοί βράχοι και το κοντράστ ανάμεσα στο λευκό των σπιτιών και το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου, τοποθέτησαν 4 κυκλαδίτικα νησιά στην «μαγική» δεκάδα. Νάξος, Μήλος, Σαντορίνη και Πάρος δικαίως κατέκτησαν από μια θέση στις top προτιμήσεις των ταξιδιωτών.

Στην 6η θέση της λίστας φιγουράρει η «πολύπαθη» αλλά πανέμορφη Κεφαλονιά, με τα μοναδικά της κάστρα και τους αρχαιολογικούς χώρους, τα καταγάλανα νερά και τα υπόγεια σπήλαια που δίνουν ένα διαφορετικό τόνο.

Δείτε τη λίστα αναλυτικά:

  1. Λιούις και Χάρις, Σκωτία
  2. Νάξος, Ελλάδα
  3. Νησί του Γκόζο, Μάλτα
  4. Νησιά Όρκνεϊ, Σκωτία
  5. Μήλος, Ελλάδα
  6. Κεφαλονιά, Ελλάδα
  7. Σαντορίνη, Ελλάδα
  8. Κάπρι, Ιταλία
  9. Νησί Μουλ, Σκωτία
  10. Πάρος, Ελλάδα
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook