Τη Μεγάλη Εδομάδα ανεβαίνουμε Παρνασσό!

Οι λάτρεις του σκι και του snowboard θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τις πίστες του χιονοδρομικού κέντρου μέχρι και το Μεγάλο Σάββατο.

ti-megali-edomada-anebainoume-parnasso
SHARE THIS
0
SHARES

Η Μεγάλη «καυτή» - και τελευταία για φέτος - εβδομάδα στο χιονοδρομικό κέντρο του Παρνασσού ξεκινά!

Οι λάτρεις του σκι και του snowboard θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τις πίστες του χιονοδρομικού κέντρου μέχρι και το Μεγάλο Σάββατο με τον καιρό να κάνει τη χάρη και να «φρεσκάρει» με καινούριο χιόνι τις πίστες στα Κελάρια.

Το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού, φέτος ανανεώθηκε και κέρδισε για άλλη μια φορά τις εντυπώσεις, αποδεικνύοντας γιατί ήταν και παραμένει το μεγαλύτερο και αρτιότερα οργανωμένο χιονοδρομικό στη χώρα. Σε υψόμετρο 1600-2.250 μέτρα, στις τοποθεσίες Κελάρια και Φτερόλακκα, σ’ ένα από τα ομορφότερα βουνά της Ελλάδας, απολαμβάνει την προτίμηση χιλιάδων επισκεπτών που το επισκέπτονται ανελλιπώς.

Στην «ψήφο εμπιστοσύνης» που καταθέτουν κάθε χρόνο οι φίλοι του χιονιού, συμβάλλει και το ότι βρίσεκται σε απόσταση αναπνοής από την πρωτεύουσα, είναι το πλέον αξιόπιστο σε παροχή υπηρεσιών και το πιο οικονομικό σε σχέση με ό,τι προσφέρει!

Φέτος, τις εντυπώσεις έκλεψε η υπέρ-πίστα των 2.500 μέτρων που έχει διαμορφωθεί από τον «Βάκχο» μέχρι την «Αφροδίτη Νο1α» - σ' αυτή την πίστα διοργανώνονται διεθνείς αγώνες Υπέρ Γιγαντιαίας κατάβασης - και η  εγκατάσταση ενός νέου, υπερσύγχρονου αναβατήρα τύπου combi, που δημιούργησε μια νέα πίστα, την Αφροδίτη, με μεγάλο πλάτος, εναλλαγή του τεραίν και ικανοποιητικό βαθμό δυσκολίας για τους πιο έμπειρους σκιερ.

Όσο για τον αδιαμφισβήτητο νικητή και της φετινής σεζόν; μα φυσικά, ο - για έβδομη χρονιά - τιμοκατάλογος που διατήρησε ανέπαφες τις τιμές του, χωρίς την παραμικρή αύξηση, αντίθετα με τις πολυποίκιλες εκπτώσεις που καλύπτουν όλες τις ανάγκες, γούστα και απαιτήσεις!

Την Μεγάλη Πέμπτη είναι προγραμματισμένος ο αγώνας για το 4ο κύπελλο Παίδων PABA BEAR SKI CUP που θα διεξαχθεί στα Κελάρια στις 10.00 το πρωί. Οι συμμετέχοντες θα χωριστούν και θα αγωνιστούν σε 7 κατηγορίες ανά σχολική τάξη (έξι τάξεις δημοτικού και μία για νήπια), οι νικητές θα κερδίσουν κύπελλα, ενώ ο πρώτος όλων των κατηγοριών που θα σημειώσει τον καλύτερο χρόνο θα κερδίσει και ένα ολοκαίνουργιο ζευγάρι πέδιλα του σκι, προσφορά της Σχολής Σκι Πάππος- Μπαλντούμης. 

Μην το σκέφτεστε λοιπόν! Ο ανοιξιάτικος Παρνασσός, με την σπάνια ομορφιά και την πλούσια πυκνή βλάστηση, σας περιμένει για να απολαύσετε για λίγες μέρες ακόμα τη γοητεία του χιονιού και της φύσης, σε συνδυασμό με τις καλύτερες και πιο σύγχρονες υπηρεσίες!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook