Αγαπάς τη φωτογραφία; InFocus Awards της Huawei

Πάρε μέρος στο μεγάλο φωτογραφικό διαγωνισμό της Huawei, ανακάλυψε τις δυνατότητες των κινητών της τηλεφώνων και κέρδισε πλούσια δώρα

agapas-ti-fwtografia-infocus-awards-tis-huawei
SHARE THIS
0
SHARES

Ο πανευρωπαϊκός διαγωνισμός Huawei InFocus Awards αποτελεί την ευκαιρία σου να δοκιμάσεις τις ικανότητές σου και να δείξεις το ταλέντο σου στον κόσμο!

Η Huawei παράλληλα με τη συνεχή εξέλιξη των συσκευών της με στόχο την υπέρτατη εμπειρία φωτογραφίας, θέλει με αυτή τη διοργάνωση να επιβραβεύσει τα ανερχόμενα ταλέντα και τους λάτρεις της φωτογραφίας και του βίντεο.

 

Ο διαγωνισμός αποτελείται από 6 κατηγορίες, 5 σχετικές με τη φωτογραφία και 1 σχετική με το βίντεο:

  • #Emotion Tag - Έκφραση στιγμιαίων και αυθόρμητων συναισθημάτων μέσω της φωτογραφίας.
  • Hello, Life! - Ανάδειξη των συναισθημάτων ή της έμπνευσης των καθημερινών εμπειριών.
  • Faces - Πειραματισμός με τον χαρακτήρα και τη δύναμη του πορτραίτου.
  • Going the Distance - Ανακάλυψη νέων εμπειριών και τόπων, με τη χρήση των νέων χαρακτηριστικών της κάμερας του τηλεφώνου, για παράδειγμα τον τηλεφακό, τον υπερευρυγώνιο φακό ή τη λήψη macro.
  • Storyboard – Εξιστόρηση μίας ιστορίας σε 9 (εννέα) πλαίσια, ένα πλέγμα 9 φωτογραφιών που αφηγούνται μια σημαντική ή ενδιαφέρουσα ιστορία.
  • Life Now - Μαγνητοσκόπηση ιστοριών σε λιγότερο από 30 δευτερόλεπτα

 

Τα  Huawei InFocus  Awards είναι αφιερωμένα σε όλους τους χρήστες συσκευών Huawei οι οποίοι μπορούν να πάρουν μέρος αποστέλλοντας τη φωτογραφία τους σε μία από τις παραπάνω κατηγορίες. Η αποστολή γίνεται μέσω του website του διαγωνισμού.

 

Οι φωτογραφίες που υποβάλλονται στον διαγωνισμό και πληρούν τα κριτήρια, αναρτώνται στο website του διαγωνισμού https://campaign.consumer.huawei.com/infocusawards/gr/ όπου κάθε χρήστης, συμπεριλαμβανομένων των συμμετεχόντων, μπορεί να ψηφίσει την αγαπημένη του φωτογραφία.

Στην επόμενη φάση, οι καλύτερες φωτογραφίες θα αξιολογηθούν από μια εκλεγμένη κριτική επιτροπή, αποτελούμενη από ειδικούς και αναγνωρισμένους φωτογράφους.

 

Τι μπορείς να κερδίσεις;

Για τον μεγάλο Νικητή του Grand Prix, τα δώρα είναι ένα HUAWEI MateBook 13, ένα HUAWEI Watch GT, το ποσό των 10.000 EUR, έναν e-voucher κωδικό αξίας $250 για το Trip Advisor και δημοσίευση της φωτογραφίας του για μία εβδομάδα ως ταπετσαρία στις κεντρικές σελίδες της TripAdvisor στις εξής χώρες: Σουηδία, Πολωνία, Δανία, Αυστρία, Νορβηγία, Φινλανδία, Τσεχία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Ισραήλ, Σερβία, Σλοβακία και Τουρκία.

  • Για τους Νικητές της πρώτης θέσης σε κάθε κατηγορία: Ένα HUAWEI MateBook 13, ένα HUAWEI Watch GT, ένα HUAWEI P30 Pro, το ποσό των 2.000 EUR και έναν e-voucher κωδικό αξίας $250 για το Trip Advisor.
  • Για τους Νικητές της δεύτερης θέσης σε κάθε κατηγορία: Ένα HUAWEI P30 Pro.
  • Για τους Νικητές της τρίτης θέσης σε κάθε κατηγορία: Ένα HUAWEI P30.
  • Ο Νικητής του Βραβείου του Κοινού θα λάβει ένα HUAWEI P30 Pro και ένα HUAWEI Watch GT.

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook