Αποκάλυψη: Η Fujitsu παρουσιάζει τα νέα ...μαρούλια

Η Fujitsu το ρίχνει στις καλιέργειες λαχανικών και η Olympus ετοιμάζεται να ακολουθήσει. Μήπως στο άμεσο μέλλον τα λαχανικά μας θα έχουν και ...άποψη;

|
SHARE THIS
0
SHARES

Θα πληρώνατε περισσότερα για ένα μαρούλι αν ήταν ...Fujitsu; Αυτό πιστεύει η γνωστή εταιρία ηλεκτρονικών η οποία μετασκεύασε ένα εργοστάσιό της, στο οποίο παλαιότερα κατασκευάζονταν μικροτσιπ για τα κινητά τηλέφωνα, σε αγροτική καλλιέργεια!

Πριν γελάσετε, μάθετε ότι τα μαρούλια αυτά θα πωλούνται προς περίπου 5 δολάρια ανά 90 γραμμάρια και ...πριν προλάβετε να αλλάξετε θέμα, διαβάστε επίσης ότι τα μαρούλια αυτά θα είναι χωρίς παρασιτοκτόνα και χωρίς καμία τεχνητή προσθήκη καθώς θα γεννιούνται και θα μεγαλώνουν σε ένα απόλυτα καθαρό, αποστειρωμένο περιβάλλον, ολόιδιο με αυτό που απαιτείται για την κατασκευή των ηλεκτρονικών τσιπ.

Στο περιβάλλον αυτό υπάρχει απόλυτος έλεγχος της ατμόσφαιρας, με απουσία ακόμη και του πιο μικρού βακτηρίου, ενώ ηλεκτρονικοί υπολογιστές αποφασίζουν και την κατάλληλη στιγμή για το μάζεμα του προϊόντος.

Η Fujistu υπολογίζει ότι η συγκεκριμένη παραγωγή θα της αποφέρει περίπου 4 εκατομμύρια δολάρια ετησίως και για να μη νομίζετε ότι πρόκειται για ...τεχνολογικό πυροτέχνημα, πρέπει να γνωρίζετε ότι και η Olympus, ο άλλος γίγαντας των ηλεκτρονικών, ήδη μετατρέπει ένα παλιό της εργοστάσιο έτσι ώστε να μεταμορφωθεί σε μία high tech καλλιέργεια!

Καλή όρεξη!


 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook