Ασφάλεια δακτυλικού αποτυπώματος για όλους τους υπολογιστές

Με ένα mini usb που μπορεί να συνδεθεί σε κάθε σταθερό ή laptop υπολογιστή, θα τον ξεκλειδώνουν μόνο οι πιστοποιημένοι χρήστες

asfaleia-daktulikou-apotupwmatos-gia-olous-tous-upologistes
|
SHARE THIS
0
SHARES

Εχετε έναν υπολογιστή με windows 7,8 ή 10 και θέλετε να προστατέψετε τα δεδομένα σας;

Ο κωδικός μπορεί να μην αρκεί ή να τον ξέρουν όλοι στο σπίτι. Τα παιδιά σας μπορεί να ανοίγουν τον υπολογιστή όταν λείπετε και να συνδέονται σε επικίνδυνα sites.

Γιατί να μην υπάρχει μία λύση, όπως στα κινητά, με δακτυλικό αποτύπωμα. Φυσικά και υπάρχει, αλλά περιορίζεται στα ακριβά laptop.
 

Ευτυχώς, τώρα, υπάρχει μία πολύ φθηνότερη λύση που μπορεί να εγκατασταθεί σε όλους τους υπολογιστές και να απαγορεύσει την πρόσβαση σε αυτούς.

Μπορεί να λειτουργήσει ακόμα και σε μηχανήματα παλαιάς κοπής με windows 7 ή και 8 και φυσικά και σε νεότερα με windows 10.

 

 

Το Mini USB Fingerprint Reader τοποθετείται γρήγορα και εύκολα σε μία από τις θυρες usb του υπολογιστή, σταθερού ή laptop και επιτρέπει την πρόσβαση μόνο στα δακτυλικά αποτυπώματα που γνωρίζει.

Το σύστημα μπορεί να καταγράψει μέχρι και 10 δακτυλικά αποτυπώματα, ώστε να εξυπηρετήσει μία ολόκληρη οικογένεια, δίνοντας πρόσβαση σε διαφορετικούς λογαριασμούς με διαφορετικές ρυθμίσεις (για τα παιδιά ή τη σύζυγο).

Κάθε ένας, το μόνο που έχει να κάνει για να ξεκλειδώσει τον λογαριασμό του, είναι να περάσει το δάκτυλό του από το μάτι της συσκευής. Η ανάγνωση γίνεται με ταχύτατους ρυθμούς σε κλάσμα (0,15) του δευτερολέπτου.

Περισσότερα εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook