Αυτό το κινητό τηλέφωνο θα σας δώσει πίσω τη ζωή σας

Θέλετε να σταματήσετε ασχολείστε συνεχώς με το κινητό σας χωρίς να χάσετε σε συνδεσιμότητα; Το Punkt M02 Μπορεί να είναι η λύση

auto-to-kinito-tilefwno-tha-sas-dwsei-pisw-ti-zwi-sas
|
SHARE THIS
0
SHARES

Κάθε πόσα δευτερόλεπτα κοιτάτε την οθόνη του κινητού σας; Πόσο σας αποσπά από τη ζωή και τη δουλειά σας; Πόση πληροφόρηση χρειάζεστε εν τέλει, πραγματικά;
Η Punkt πιστεύει ότι το κινητό πρέπει να είναι εργαλείο επικοινωνίας και το πιστεύει τόσο πολύ, ώστε δημιούργησε ένα κινητό που κάνει ακριβώς (και μόνο) αυτό.

 

Το Punkt MP02, μπορεί να βασίζεται σε λογισμικό Android, αλλά δεν έχει εφαρμογές. Είναι εντυπωσιακά μικρό σε μέγεθος, μπορεί όμως να κάνει κλήσεις, να στείλει και να λάβει sms και mms, υποστηρίζει ημερολόγιο και ειδοποιήσεις, σημειώσεις, λειτουργία ανοιχτής ακρόασης και σύνδεση bluetooth και… ίσως κάπου εδώ τελειώνουν οι λειτουργίες του.

 

Όχι ακριβώς! Μπορεί επίσης να γίνει ένα πολύ δυνατό Hotspot και να μοιράσει internet στις άλλες συσκευές σας, όπως ένα tablet, ώστε όταν πραγματικά είναι απαραίτητο, να δείτε το facebook ή το Instagram feed σας και να σερφάρετε ελεύθερα.Τέλος, είναι χτισμένο πάνω στα business πρωτόκολλα της Blackberry για να νιώθετε ασφάλεια.

 

Το Punkt MP02 είναι μία διαφορετική προσέγγιση στην επικοινωνία. Μπορεί να γίνει το αγαπημένο τηλέφωνο ανθρώπων που θέλουν να ξεχωρίζουν, απόλυτη επιτυχία ή απόλυτη αποτυχία.

Όπως και να έχει, το κόστος των 300 Λιρών δεν είναι πολύ μεγάλο για να κάνετε αυτή τη δοκιμή.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook