Διπλασιάστε την αυτονομία του Apple Watch

Η Apple παρουσιάζει σήμερα το Apple Watch και οι εκατομμύρια οπαδοί της κάνουν οικονομίες για να συγκεντρώσουν τα εκατοντάδες ευρώ που απαιτούνται

|
SHARE THIS
0
SHARES

Η Apple παρουσιάζει σήμερα το Apple Watch και οι εκατομμύρια οπαδοί της σε όλο τον πλανήτη, κάνουν οικονομίες για να συγκεντρώσουν τα εκατοντάδες ευρώ που απαιτούνται για την απόκτησή του.

Εάν είστε ένας από αυτούς, σας έχουμε νέα! Θα πρέπει να αποταμιεύσετε και άλλα 250 δολάρια αν θέλετε να χαίρεστε το ρολόι σας για περισσότερο από μία ημέρα χωρίς φόρτιση.

Το προϊόν το οποίο θα αγοράσετε μαζί με το ρολόι είναι το Reverse Strap. Ένα λουράκι με ενσωματωμένη μπαταρία το οποίο χωρίς να φαίνεται ότι διαφέρει από τα επίσημα λουριά της Apple, προσφέρει κάτι μαγικό. Μία ενσωματωμένη μπαταρία 400mAh η οποία, θεωρητικώς τουλάχιστον, μπορεί να φορτίσει το ρολόι κατά 125%. Ή αλλιώς, μία πλήρη φόρτιση και άλλο ένα 25% πέραν αυτής.

Το Reverse Strap είναι στα τελευταία στάδια της εξέλιξής του και οι δημιουργοί δέχονται ήδη παραγγελίες ενώ περιμένουν να πάρουν στα χέρια τους και το πραγματικό μοντέλο του Apple Watch για τις τελικές ρυθμίσεις.

Το Reverse Strap λειτουργεί όπως και ο φορτιστής του Apple Watch, δηλαδή επαγωγικά, ενώ το φοράτε, αλλά το καταφέρνει χωρίς να κρύβει τους αισθητήρες του ρολογιού που είναι απαραίτητοι για την σωστή λειτουργία του ρολογιού.

Ωραίο φαίνεται. Αλλά ανεβάζει τον τελικό λογαριασμό για το ρολόι και το ειδικό λουρί στα 600 δολάρια...

Μέχρι την επίσημη παρουσίαση αργότερα σήμερα, θυμηθείτε τι θα αλλάξει το Apple Watch στη ζωή μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook