Η νέα AOC G1 Series Gaming οθόνη αλλάζει το ...παιχνίδι

Με 2560x1440 pixels, ρυθμό ανανέωσης 144 Hz, χρόνο απόκρισης 1 ms, και υποστήριξη AMD FreeSync, το gaming δεν θα είναι ποτέ το ίδιο

i-nea-aoc-g1-series-gaming-othoni-allazei-to-paixnidi
|
SHARE THIS
0
SHARES

Περισσότερα pixels προσθέτει η εξειδικευμένη εταιρία οθονών AOC στην επιτυχημένη gaming σειρά κυρτών οθονών G1 Series με την προσθήκη του νέου 31,5” (80 εκ) QHD μοντέλου CQ32G1.

 

Η καινούργια οθόνη CQ32G1, η οποία απευθύνεται στους casual gamers που αναζητούν παιχνίδι με καθαρές εικόνες, ανεβάζει τον πήχη με υψηλότερη ανάλυση 2560x1440 pixels, ενώ προσφέρει ρυθμό ανανέωσης 144 Hz, χρόνο απόκρισης 1 ms, και υποστήριξη AMD FreeSync, ίδιο όπως τα Full HD “αδελφάκια” της στη G1 Series.

Η AOC CQ32G1 είναι εξοπλισμένη με ένα VA panel 31,5” (80 εκ), με ρυθμό ανανέωσης 144 Hz και χρόνο απόκρισης 1 ms. Χάρη στην ανάλυση QHD, οι gamers θα επωφεληθούν από τις πιο λογικές επαυξήσεις στην ανάλυση οθόνης που καθιστά την εικόνα ευκρινή και άνετη στη χρήση χωρίς να απαιτείται κλιμάκωση.

 

Οι στενές στεφάνες της οθόνης CQ32G1 (2 χιλ), το λεπτό μαύρο περίγραμμα (5 χιλ) και ο σχεδιασμός χωρίς πλαίσιο, καθιστούν την οθόνη αυτή εξαιρετικό υποψήφιο για στήσιμο πολλαπλών οθονών. Μια επιφάνεια με υφή, οι τόνοι σε κόκκινο και μαύρο χρώμα, καθώς και μια βάση σχήματος V με κλίση, συμπληρώνουν την εκλεπτυσμένη εμφάνιση του panel χωρίς πλαίσιο. Ενώ η φυσική βύθιση επιτυγχάνεται με την επιθετική καμπυλότητα 1800R. Επιπρόσθετα, ο ρυθμός ανανέωσης 144 Hz με το χρόνο απόκρισης 1 ms παρέχουν την ταχύτερη οπτική ανατροφοδότηση και αίσθηση σύνδεσης με το παιχνίδι χωρίς σκίσιμο, τραύλισμα και αντιληπτό θάμπωμα της κίνησης χάρη στη μεταβλητή τεχνολογία ρυθμού ανανέωσης AMD FreeSync.

Η τεχνολογία Flicker-Free και η λειτουργία LowBlue Mode της AOC επιτρέπουν πολύωρα gaming sessions με λιγότερη πίεση στα μάτια (συνίσταται ακόμη μέτρια χρήση). Για να διαφοροποιούν καλύτερα τους αντιπάλους, οι gamers μπορούν να προσαρμόσουν το χρωματικό κορεσμό και τα επίπεδα γκρι με 20 επίπεδα λεπτομερειών με τη λειτουργία AOC Game Color. Επίσης, η λειτουργία AOC Dial Point  (δείκτης στόχευσης στην οθόνη) βοηθά τους gamers με την ακρίβειά τους και στο να στοχεύουν εκεί που λείπει ένα ήδη ενσωματωμένο στο παιχνίδι, crosshair.

Η CQ32G1 διατίθεται με ενδεικτική τιμή λιανικής πώλησης € 399.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook