Η νέα ξεχωριστή καμπάνια της Wind!

Mε το μήνυμα «Η WIND εξελίσσεται και φέρνει έναν φρέσκο αέρα», η εταιρεία αναπτύσσει μια ξεχωριστή καμπάνια, μέσω της οποίας επικοινωνεί την άφιξη μιας νέας εποχής.

i-nea-ksexwristi-kampania-tis-wind
SHARE THIS
0
SHARES

Mε βασικό μήνυμα «Η WIND εξελίσσεται και φέρνει έναν φρέσκο αέρα», η εταιρεία αναπτύσσει μια ξεχωριστή καμπάνια, μέσω της οποίας επικοινωνεί την άφιξη μιας νέας εποχής για τους καταναλωτές τηλεπικοινωνιών.

Η WIND εξελίσσεται και το αποδεικνύει μέσα από την ανάπτυξη του δικτύου της με 4G και VDSL ταχύτητες για κινητή, σταθερή σύνδεση τηλεφώνου και internet, τη μεταμόρφωση των καταστημάτων της σε όλη την Ελλάδα και την προσφορά προϊόντων και υπηρεσιών που μεγιστοποιούν την αξία των χρημάτων του καταναλωτή.

Βασικό όχημα της νέας εταιρικής καμπάνιας είναι ο «αέρας» που αντιπροσωπεύει την εξέλιξη, την ανανέωση και την αλλαγή. Αυτός ο «αέρας» ξεκινά από την καρδιά της WIND, από τα ίδια τα καταστήματά της, ανανεώνοντας ευχάριστα τη διάθεση και την καθημερινότητα των επισκεπτών τους.

 

Η νέα ταινία της WIND εκτός από ένα φρέσκο αέρα στην επικοινωνία έφερε κι έναν άλλον αέρα στις διαφημίσεις, με μια παραγωγή που υπογράφουν η «The Newtons Laboratory» και η εταιρεία παραγωγής «Boo Productions», για λογαριασμό της WIND.

 

Υπό τις οδηγίες του Ισπανού σκηνοθέτη Julio Del Alamo, πάνω από 50 ηθοποιοί και περισσότεροι από 50 τεχνικοί εργάστηκαν εντατικά για έναν κοινό στόχο: να φέρουν έναν άλλον αέρα σε μια τηλεοπτική ταινία που θα έκανε τη διαφορά.

Εξίσου σημαντικό ήταν και το κομμάτι των ειδικών εφέ και του 3D animation, δίνοντας στην ταινία έναν άλλο αέρα τεχνολογίας και υψηλών προδιαγραφών.

 

Η ταινία τελειοποιήθηκε με το sound design και την επιμέλεια του κλασικού ροκ κομματιού των T.Rex «Get It on» που δίνει έναν ξεχωριστό ρυθμό στο τηλεοπτικό, ξεσηκώνοντας τον τηλεθεατή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook