Η WIND Φέρνει την Οπτική ίνα στην πόρτα μας με Fiber to the Home

Το δίκτυο νέας γενιάς WIND Fiber Plus έχει ταχύτητες 100/200Mbps έως και 1Gbps και η σύνδεση είναι επιδοτούμενη μέσω της δράσης Superfast Broadband.

i-wind-fernei-tin-optiki-ina-stin-porta-mas-me-fiber-to-the-home
SHARE THIS
0
SHARES

Οι νέες υπερυψηλές ταχύτητες ίντερνετ είναι σήμερα πραγματικότητα από την WIND, χάρη στο δίκτυο οπτικών ινών νέας γενιάς WIND Fiber που φέρνει την οπτική ίνα έως το σπίτι του καταναλωτή.

Με το Fiber To The Home (FTTH), η εμπειρία Internet απογειώνεται χωρίς όμως να απογειωθεί και η τιμή, αφού η υπηρεσία WIND Fiber Plus μπορεί να αποκτηθεί σε τιμή προσφοράς από τους δικαιούχους της δράσης Superfast Broadband του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, αποκτώντας το ειδικό κουπόνι στο www.sfbb.gr.

H επιδότηση της σύνδεσης ανέρχεται στα 13€/μήνα για μέγιστο διάστημα 24 μηνών από την ημερομηνία εξαργύρωσης του SFBB κουπονιού. Οι δικαιούχοι αφού εκδώσουν μέσω του TAXIS  - Διαδικασία «Ψηφιακής Αλληλεγγύης» αρκεί να επισκεφθούν ένα κατάστημα WIND για να το εξαργυρώσουν και να αποκτήσουν την υπηρεσία WIND Fiber που καλύπτει καλύτερα τις ανάγκες τους.

Οι υπηρεσίες WIND Fiber Plus με ταχύτητες 100/200 Mbps και δυνατότητα αναβάθμισης σε 1Gbps μέσω της τεχνολογίας FTTH είναι ήδη διαθέσιμες στην Καλαμάτα, την πρώτη πόλη στην Ελλάδα που συνδέθηκε στο Internet του αύριο μέσω του δικτύου οπτικών ινών της WIND, από το καλοκαίρι του 2017.

Ηδη όμως, χάρη στις εντατικές επενδύσεις της WIND για την επέκταση του δικτύου οπτικών ινών σε επιλεγμένες περιοχές σε όλη την Ελλάδα, οι υπηρεσίες WIND Fiber Plus μέσω της τεχνολογίας FTTH θα είναι σύντομα διαθέσιμες και σε περιοχές της Λάρισας καθώς και στον Δήμο Αθηναίων.

 

Ο Μιχάλης Αναγνωστάκος, Consumer Marketing Executive Director της WIND δήλωσε σχετικά:

Η WIND επενδύει εντατικά σε τεχνολογίες νέας γενιάς και στον ψηφιακό μετασχηματισμό της χώρας. Πέρσι στην Καλαμάτα συνδέσαμε τα πρώτα νοικοκυριά στην Ελλάδα με οπτική ίνα, και συνεχίζουμε σε επιλεγμένες περιοχές το έργο κατασκευής οπτικής ίνας ως το σπίτι ώστε να απογειώσουμε την εμπειρία σύνδεσης με το διαδίκτυο μέσα από ταχύτητες 100 & 200 Mbps ή και 1 Gbps ακόμα. Προσφέρουμε έτσι μία τελείως αναβαθμισμένη εμπειρία επικοινωνίας με απεριόριστες δυνατότητες: υπέρ – υψηλές ταχύτητες, σταθερότητα, τεράστια χωρητικότητα που υποστηρίζει όλα τα είδη video streaming όπως 4K TV & VR». 

Περισσότερες πληροφορίες για τη δράση και τις υπηρεσίες WIND Fiber οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν στο www.sfbb.gr ή www.wind.gr καθώς και στα καταστήματα WIND σε όλη την Ελλάδα.

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook