Με αυτόν τον αισθητήρα θα μπερδέψτε τους επίδοξους διαρρήκτες

Απογειώστε την ασφάλεια του σπιτιού σας με έναν ασύρματο αισθητήρα κίνησης που μπορεί να κάνει ότι του πείτε

me-auton-ton-aisthitira-tha-mperdepste-tous-epidoksous-diarriktes
|
SHARE THIS
0
SHARES

Η ασφάλεια της κατοικίας, των περιεχομένων της και κυρίως των ανθρώπων που ζουν μέσα σε αυτή, είναι το ζητούμενο. Στις ημέρες μας όμως ακόμα και οι συναγερμοί έχουν αποδειχθεί μερικές φορές ανεπαρκείς να φέρουν σε πέρας την αποστολή τους.

Υπάρχει άλλη λύση;

Σίγουρα. Σε συνδυασμό φυσικά πάντα με τον συναγερμό σας, μπορείτε να εγκαταστήσετε συστήματα που θα μπερδέψουν τους διαρρήκτες και θα τους κάνουν να φύγουν από το σπίτι σας τρέχοντας.

 

Οπως αυτόν τον εξωτερικού χώρου ασύρματο αισθητήρα κίνησης της Philips Hue που περιλαμβάνει και αισθητήρα φωτός και μπορεί να κάνει θαύματα.

 

Ας ξεκινήσουμε από τα απλά. Τοποθετήστε τον όπου θέλετε στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού σας, συνδέστε τον στο ασύρματο δίκτυό σας και θα απολαύσετε αυτόματο ή on demand φωτισμό όποιας λάμπας θελήσετε ο οποίος θα ενεργοποιείται είτε με κίνηση, είτε με σκοτάδι, είτε με εντολή από το κινητό σας.

 

Με το απαραίτητο bridge της Philips Hue μπορείτε όμως να του πείτε να κάνει και «άλλα κόλπα» ώστε να δημιουργήσετε σενάρια ασφαλείας όπως π.χ. ειδικά το βράδυ που κοιμάστε, να ανάβει το φως του σαλονιού αν κάποιος περάσει από τον κήπο!

 

Σε συνδυασμό και με άλλα έξυπνα προϊόντα αλλά και με την εφαρμογή Apple Home, το σπίτι σας μπορεί να γίνει πιο φιλικό, πιο φωτεινό, πολύ πιο έξυπνο αλλά και πιο ασφαλές.

 

Για την ώρα μπορείτε να το αποκτήσετε από εδώ αλλά σε λίγο καιρό θα βρεθεί και στην Ελλάδα

 

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook