Μπορείς κι εσύ να νοικιάσεις την... τουαλέτα σου!

Η νέα εφαρμογή αναμένεται να δημιουργήσει θόρυβο και να πετύχει- Μέσω της «έξυπνης» συσκευής σου διάλεξε την τουαλέτα σου!

mporeis-ki-esu-na-noikiaseis-tin-toualeta-sou
SHARE THIS
0
SHARES

Σας φαίνεται παράλογο; Κι όμως, είναι αληθινό! Η νέα εφαρμογή AirPnP για «έξυπνες» συσκευές, η οποία έχει τεθεί σε δοκιμές αυτή την περίοδο στη Νέα Ορλεάνη, είναι ένας εναλλακτικός τρόπος για να πάψουν τα φαινόμενα δημόσιας ούρησης!

Οι ειδικοί που έφτιαξαν αυτή την εφαρμογή πήραν την έμπνευσή τους από μια άλλη εφαρμογή, την  AirBnB, που έχει γίνει διάσημη προσφέροντας υπηρεσίες ενοικίασης χώρου διαμονής σε τουρίστες.

Όσοι λοιπόν, ενδιαφέρονται να νοικιάσουν την τουαλέτα τους, πρέπει να καθορίσουν τιμή χρήσης της και να περιγράψουν τις συνθήκες υγιεινής που επικρατούν. Οι χρήστες πάλι, από την πλευρά τους μετά τη χρήση της τουαλέτας θα αξιολογούν την... εμπειρία τους, θα βαθμολογούν την τουαλέτα και θα ενημερώνουν με τις κριτικές τους του ςμελλοντικούς χρήστες-ενοικιαστές! 

Η εφαρμογή δεν μπορεί παρά να θεωρηθεί ήδη επιτυχημένη αφού περισσότερα από 2.000 άτομα έχουν εγγραφεί σε αυτή, ενώ σχεδόν 20 τουαλέτες έχουν διατεθεί προς ενοικίαση!

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook