Οι ποδηλάτες δεν θα ανησυχήσουν ξανά για λάστιχο

Δημιουργήθηκε μικρή συσκευή – που μπορείτε να την έχετε πάντα μαζί σας- και να επιδιορθώσετε το σκασμένο σας ελαστικό μέσα σε ένα λεπτό

|
SHARE THIS
0
SHARES

Η τεχνολογία προχωρά με ρυθμούς ταχύτητας φωτός ακόμα και στα ποδήλατα. Ποδήλατα που ζυγίζουν 2 κιλά. Ποδήλατα με δισκόφρενα και αναρτήσεις, ταχύμετρα και φώτα LED, ηλεκτρικούς κινητήρες και άλλα πολλά.

Παρόλα αυτά, οι ποδηλάτες, όσα και αν έχουν ξοδέψει για το δίτροχό τους, έχουν πάντα ένα τεράστιο φόβο: να μείνουν από λάστιχο! Και αυτό γιατί παρά τις εξλίξεις, τα ποδήλατα έχουν ελαστικά -με ή χωρίς σαμπρέλα- που είναι ευαίσθητα και δεν επισκευάζονται εύκολα on site εκτός και αν κουβαλάτε μαζί σας σαμπρέλες ή αφρούς γεμίσματος που δεν λειτουργούν πάντα.

Ευτυχώς, κάποιοι το σκέφτηκαν με τις ώρες και δημιούργησαν μία μικρή συσκευή – που μπορείτε να την έχετε πάντα μαζί σας- και να επιδιορθώσετε το σκασμένο σας ελαστικό μέσα σε ένα λεπτό!

Το patchNride είναι στην ουσία μία συσκευή σαν αυτή που έχουν στα βουλκανιζατέρ για τα tubeless ελαστικά αυτοκινήτων. Μόνο που είναι πιο εξελιγμένη. Εχει ενσωματωμένο υλικό για να καλύψει την τρύπα σαν βύσμα, και το μόνο που έχει να κάνει ο ποδηλάτης, είναι να κατέβει από το δίτροχο, να ανακαλύψει την τρύπα και να τοποθετήσει μέσα της τη συσκευή.

Ολα έχουν τελειώσει σε ένα με δύο λεπτά και η βόλτα συνεχίζεται κανονικά. Η συσκευή θα ξεκινήσει να διατίθεται το φθινόπωρο και οι δημιουργοί της δέχονται ήδη προπαραγγελίες για να στηρίξουν και τη μαζική παραγωγή.

Αν είστε ποδηλάτες ξέρουμε ότι θα χαρείτε πολύ!


 

 


 


 

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook