Πουλάτε το iPhone σας; Προσοχή στο iMessage

Τι πρέπει να κάνετε πριν αλλάξετε το iPhone σας για να μην χάσετε τα μηνύματά σας

poulate-to-iphone-sas-prosoxi-sto-imessage
|
SHARE THIS
0
SHARES

Tο iMessage που εγκαινίασε η Apple πριν από μερικά χρόνια, είναι πραγματικά ένα πολύ εργαλείο επικοινωνίας.

Αν όμως σκοπεύετε να αλλάξετε το iPhone σας με άλλη συσκευή, να αλλάξετε αριθμό τηλεφώνου ή απλά να το πουλήσετε για να πάρετε το νέο μοντέλο, πρέπει να προσέξετε τα παρακάτω προκειμένου να μην χάσετε τα πολυπόθητα μηνύματά σας.

Το iMessage συγχρονίζεται τόσο με τον αριθμό τηλεφώνου σας, με το email σας αλλά και με άλλες apple συσκευές που έχετε όπως iPad και Mac.

Ειδικά αν σκοπεύετε να αλλάξετε εταιρία και να μην έχετε πλέον iphone, πρέπει πριν πουλήσετε τη συσκευή σας, να μπείτε στις ρυθμίσεις και το imessage και να το κλείσετε τα κουμπάκια που αφορούν το αριθμό τηλεφώνου σας αλλά και το email σας και ακολούθως το κεντρικό κουμπάκι του iMessage.

Αφαιρέστε το τηλέφωνό σας και τα email σας από τις ρυθμίσεις του iMessage και μετά κλείστε εντελώς το iMessage. Μπορείτε να το ενεργοποιήσετε εκ νέου σε όποια συσκευή iphone και ipad θέλετε

Το ίδιο πρέπει να κάνετε και στο iPad σας αλλά και το Mac υπολογιστή σας, εκτός και αν σκοπεύετε να διατηρήσετε την χρηστικότητα του imessage μέσω email.

Αν δεν κάνετε τις παραπάνω ρυθμίσεις και αλλάξετε τύπο τηλεφώνου χωρίς να τερματίσετε το iMessage είναι πολύ πιθανόν η Apple να συνεχίσει να έχει συνδεδεμένο τον αριθμό του κινητού σας με το iphone και οι φίλοι σας να σας στέλνουν μηνύματα που θα βλέπουν ότι έχουν παραδοθεί αλλά εσείς δεν τα θα τα δείτε ποτέ!

Φυσικά, πριν πουλήσετε το τηλέφωνό σας σε κάποιον θα πρέπει να κάνετε και ολοκληωρτικό reset.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook