Τα iPhone Xs, Χs Max και Apple Watch 4 είναι ήδη στον Κωτσόβολο

Τα εντυπωσιακά προϊόντα της Apple είναι στα καταστήματα της γνωστής αλυσίδας αλλά και στο πρώτο Apple Shop της Ελλάδας, στο Κωτσόβολος The Mall Athens

ta-iphone-xs-xs-max-kai-apple-watch-4-einai-idi-ston-kwtsobolo
SHARE THIS
0
SHARES

Ψάχνεις να αποκτήσεις πρώτος τα τελευταία προϊόντα που παρουσίασε πριν λίγες ημέρες η Apple;

 

Τα νέα iPhone Xs, iPhone Χs Max, αλλά και το Apple Watch Series 4 είναι από σήμερα διαθέσιμα στον Κωτσόβολο για τους λάτρεις της τεχνολογίας και των Apple προϊόντων.

Τα επαναστατικά χαρακτηριστικά των iPhone Xs, iPhone Χs Max απογειώνουν την εμπειρία θέασης με τη μοναδική Super Retina οθόνη 5,8 ιντσών και 6,5 ιντσών αντίστοιχα, και  τη λήψη φωτογραφιών, ενώ παράλληλα θέτουν νέα δεδομένα στις λειτουργίες των smartphones.

 

Το νέο Apple Watch Series 4 αποτελεί ένα μοναδικό smartwatch που ανικατοπτρίζει την απόλυτη εξέλιξη στο χώρο των smartwatches διαθέτοντας πρωτοποριακές δυνατότητες επικοινωνίας, υγείας και άθλησης.

 

Τα νέα iPhone είναι διαθέσιμα στα καταστήματα της εταιρείας, αλλά και στο πρώτο Apple Shop της Ελλάδας, που βρίσκεται στο κατάστημα Κωτσόβολος στο The Mall Athens.

Μέσα στα 50 τμ. οι επισκέπτες μπορούν να δοκιμάσουν τα νέα προϊόντα, αλλά και το πλήρες οικοσύστημα της Apple. Επίσης, οι παραγγελίες μπορουν να πραγματοποιηθύν μέσω του www.kotsovolos.gr ή του τηλεφωνικού κέντρου 2102899999.

 

 

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook