Τα νέα ασύρματα ακουστικά της Jabra έφτασαν στην Ελλάδα

Τα Jabra Elite 65t και Jabra Elite Active 65t είναι φτιαγμένα για τους πιο απαιτητικούς χρήστες

ta-nea-asurmata-akoustika-tis-jabra-eftasan-stin-ellada
SHARE THIS
0
SHARES

Η Τρίτη Γενιά wireless ακουστικών της Jabra σχεδιάστηκε με γνώμονα τις ανάγκες του κοινού και σκοπό να παρέχει πέρα από εξαιρετική ποιότητα ακρόασης μουσικής, μια μοναδική εμπειρία φωνητικής επικοινωνίας είτε πρόκειται για τηλεφωνικές κλήσεις, είτε για χρήση των βοηθητικών εφαρμογών Alexa, Siri και Google Now.

Με το λανσάρισμα των Jabra Elite 65t και Jabra Elite Active 65t, η εταιρεία επαναπροσδιόρισε την έννοια των πραγματικά ασύρματων ακουστικών ενσωματώνοντας όλη την τεχνογνωσία της, σχετικά με τη χρηστικότητα, την άνεση και τον σχεδιασμό. Τα νέα ακουστικά έχουν σαφή προσανατολισμό στην ποιότητα του παραγόμενου και μεταφερόμενου ήχου περνώντας έτσι τον χρήστη σε άλλο επίπεδο φωνητικής και μουσικής εμπειρίας και όλα αυτά χωρίς κανένα καλώδιο!

Βασισμένα στο best seller Jabra Elite Sport, τα νέα ακουστικά Jabra Elite 65t και Jabra Elite Active 65t αποτελούν τα πλέον τεχνολογικά εξελιγμένα earbuds, φτιαγμένα για ακόμα καλύτερες επιδόσεις από τον προκάτοχό τους, με νέο design και νέα χρώματα.

Η Jabra φρόντισε να κυκλοφορήσει δύο εκδόσεις των Elite 65t, μία για καθημερινή χρήση και μία για όσους ψάχνουν το κάτι παραπάνω στην προπόνησή τους και την ονόμασε «Active».

Jabra Elite Active 65t
Jabra Elite Active 65t

 

Jabra Elite 65t – Κατάλληλο για όσους αναζητούν ανώτερη ποιότητα ήχου και απρόσκοπτη συνδεσιμότητα από ένα σετ πραγματικά ασύρματων ακουστικών καθημερινής χρήσης που μπορούν να υποστηρίξουν επικοινωνία έως και 15 ώρες
Jabra Elite Active 65t – Φτιαγμένο για εκείνους που θέλουν τις ίδιες δυνατότητες που παρέχουν τα Elite 65t αλλά να έχουν την επιπλέον ανθεκτικότητα και την άνεση μιας συσκευής φτιαγμένης ειδικά για την προπόνηση. Η πιστοποίηση IP56, η ειδική βαφή για καλύτερη εφαρμογή και το επιταχυνσιόμετρο για την καταγραφή των επιδόσεων, κάνουν τη διαφορά.
Jabra Elite Sport – Η ναυαρχίδα των ασύρματων ακουστικών με αποστολή την υποστήριξη του χρήστη στη σκληρή προπόνηση με την παροχή βιομετρικών πληροφοριών και τη μέγιστη ανθεκτικότητα που πιστοποιείται από το IP67.

Τα τέσσερα μικρόφωνα σε συνδυασμό με τη βελτιστοποίηση της ακουστικής του θαλάμου της συσκευής, επιτρέπει την απομόνωση του εξωτερικού θορύβου και την ενίσχυση της φωνής ανεξάρτητα από το περιβάλλον χρήσης.

 

Βρείτε τα εδω: www.e-vendor.gr

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook