
Εποχές μεγάλης δόξας γνωρίζει το φαγητό του δρόμου στην Αθήνα, με κατοίκους και επισκέπτες να μη λένε σε καμία περίπτωση 'όχι', σε κάτι που τρώγεται εύκολα, στο χέρι και με λαιμαργία. Τα νέα street food της Αθήνας λοιπόν.
Kermes
Οι Alex de Zoeten και Ανδρέας Κολλάς της φάρμας Kermes συζητούσαν για αρκετό καιρό τη δημιουργία μαζί με τον σεφ Σίμο Τριανταφύλλου (με θητεία σε σημαντικά εστιατόρια σε Αθήνα και εξωτερικό, καθώς και με αξιόλογη δουλειά στο Rooster της Αντιπάρου) τη δημιουργία ενός μέρους για χαλαρό dining, όπου θα γινόταν τροφοδότηση με τα εκλεκτά προϊόντα της φάρμας.
Διαβάστε περισσότερα στο athinorama.gr
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr