
Σαν να έλειπε ένα τέτοιο μέρος από το κέντρο της Αθήνας και πιο ειδικά από τη (μάλλον απρόσωπη τα τελευταία χρόνια) στοά του City Link. Αυτό είναι το γενικότερο feeling που σου δίνει με μια πρώτη ματιά -αλλά και επίσκεψη- το ολοκαίνουριο Atelier Papaioannou, που εδώ και λίγες ημέρες προστίθεται στην εστιατορική άνοιξη της αθηναϊκής σκηνής, καταμεσής του χειμώνα.

Ο Παπαϊωάννου και η S | One Hospitality φέρνουν το βαρύ εστιατορικό brand σε έναν εξόχως περιποιημένο χώρο με ανοιχτή κουζίνα, που απλώνει τραπέζια στο ντεκ δίπλα στην περαντζάδα της στοάς αλλά και σε ένα καλόβολα κομψό εσωτερικό.
'Ενας άλλος Παπαϊωάννου
Αυτή τη φορά, ο Γιώργος Παπαϊωάννου παρουσιάζει μιαν άλλη πτυχή της θαλασσινής του άποψης στην καλοφαγία. Ανατρέχει σε πιο μαγειρευτές πτυχές της κουζίνας του (αν είσαι τυχερός, ίσως έχεις δοκιμάσει κάποιες ή παρεμφερείς των συνταγών στα υπόλοιπα εστιατόριά του), "μεριδοποιεί" τα πιάτα του και φιλοδοξεί να χαρίσει στο αθηναϊκό κέντρο ένα μέρος για lunch, dinner αλλά και κάτι σαν ένα tapas bar ψαριού, όπως υποστηρίζει και ο ίδιος. Στα ενδότερα της γευστικής δημιουργίας εδώ συναντάς τον ταλαντούχο executive- chef των εστιατορίων Papaioannou, Κωνσταντίνο Παππά.
Διαβάστε περισσότερα στο athinorama.gr
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr