X

Διακοπές 2025: Τα εστιατόρια και οι σεφ του καλοκαιριού

Ένα γευστικό ταξίδι στις γωνιές της Ελλάδας, εκεί όπου το φαγητό γίνεται εμπειρία που θες να ζήσεις ξανά.

Γράφει: TheToc team

Απ’ τη Χαλκιδική ως την Κρήτη κι από εκεί στα Δωδεκάνησα, το Ιόνιο και τις Κυκλάδες, με μια στάση στον Αργοσαρωνικό, κι ύστερα πίσω στη Θεσσαλονίκη μέσω... Πελοποννήσου, η γεύση της Ελλάδας χαράζει και φέτος το δρόμο των ταξιδιών μας, με μοντέρνα εστιατόρια σε κοσμοπολίτικους προορισμούς και παραδοσιακές ταβέρνες στην ηλιόλουστη αγκαλιά αστραφτερών αμμουδιών να γίνονται προορισμοί για τις καλοκαιρινές μας αποδράσεις. Ελάτε να σαλπάρουμε σε ένα γαστρονομικό οδοιπορικό που δεν χορταίνουμε να απολαμβάνουμε!

Διαβάστε περισσότερα στο athinorama.gr