Το πιο συναρπαστικό γαστρονομικό event της χρονιάς, οι Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας, έχει ήδη βάλει φωτιά στα τηγάνια του: Από 12 Σεπτεμβρίου έως και 9 Οκτωβρίου, οι Χρυσοί Σκούφοι, τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας και η Τράπεζα Πειραιώς μάς στρώνουν τραπέζι σε περισσότερα από 100 κορυφαία εστιατόρια και ταβέρνες ανά την επικράτεια, που ανοίγουν τη σάλα τους για μια γαστρονομική εξτραβακγκάντσα απ’ άκρη σ’ άκρη της χώρας, με πρωταγωνιστές τα εστιατόρια που βραβεύτηκαν φέτος με Χρυσό Σκούφο, Top Notch ή/και Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας, με ειδικά μενού σε ακόμη πιο ειδικές τιμές!
Ιδανική αφορμή, δηλαδή, για ξεχωριστά dinners σε μερικά από τα καλύτερα σαλόνια της Αθήνας: εκεί όπου τα κομψοτεχνήματα του πιάτου, συναγωνίζονται την εντυπωσιακή ατμόσφαιρα της σάλας.
GB Roof Garden / 1 Χρυσός Σκούφος
Με την πρόσφατη ριζική του ανακαίνιση να αποτελεί ιδανική αφορμή για να το ξαναγνωρίσουμε, το εμβληματικό εστιατόριο του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία αποτελεί ένα από τα ωραιότερα σαλόνια της Αθήνας, με κλασική πολυτέλεια, αριστοκρατική ατμόσφαιρα και μια ονειρική θέα της Ακρόπολης να σαγηνεύουν το μάτι. Ανάλογο του χώρου είναι το μενού με φίνα πιάτα μοντέρνας κουζίνας και χρήση εκλεκτών υλικών από τον ταλαντούχο chef Νίκο Λιόκα, υπό την εποπτεία του βραβευμένου executive chef Αστέριου Κουστούδη. Εκτενής και πολύ ενδιαφέρουσα λίστα κρασιών, με τον διακεκριμένο sommelier Βαγγέλη Ψωφίδη να προτείνει εύστοχες και ιδιαίτερες αρμονίες. Σέρβις εξαιρετικό, ανάλογο του χώρου.
Μενού - €85
Διαβάστε περισσότερα στο athinorama.gr