
Σε περίπτωση που αναρωτιόσουν ποια θα είναι τα νέα εστιατόρια της Αθήνας τη σεζόν που μόλις ξεκινά, τότε διαβάζεις τις σωστές γραμμές. Κι αυτό γιατί η εστιατορική -και όχι μόνο- πιάτσα ανασυντάσσεται, με μπόλικες καινούριες προσπάθειες να ετοιμάζονται για την πρεμιέρα τους.
Ένα από τα πρώτα καινούργια μαγαζιά που θα γνωρίσουμε φέτος δεν είναι ακριβώς καινούργιο. Πρόκειται για το ιστορικό "Καφενείο" του Κολωνακίου που ο Γιώργος Μελισσάρης μαζί με την ομάδα του από το γειτονικό "Brunello" της οδού Λουκιανού αναλαμβάνει να το συνδέσει με τη σημερινή εποχή, κρατώντας όμως το DNA του αναλλοίωτο. Με την πρεμιέρα να υπολογίζεται γύρω στα μέσα Οκτωβρίου, αυτές τις μέρες ολοκληρώνονται οι μικρές αισθητικές παρεμβάσεις και αναβαθμίσεις στον εσωτερικό χώρο που διατηρεί την ατμόσφαιρα αστικού μπιστρό, η ανανεωμένη λίστα κρασιών θα δίνει έμφαση σε ψαγμένες ετικέτες από τον ελληνικό αμπελώνα και η κουζίνα, υπό την επιμέλεια της Κυριακής Φωτοπούλου, θα έχει άρωμα γνήσιου ελληνικού μαγειρείου με ιδέες όπως μοσχαράκι γιουβέτσι, αρνάκι τσιγαριαστό και ψάρι στον αχνό.
Διαβάστε περισσότερα στο athinorama.gr
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr