X

Ένα Κομπλέ στο χέρι: Στο Αιγάλεω για επικό σουβλάκι

To "Κομπλέ", στη δημοφιλή γειτονιά των ΔΠ, συνεχίζει την πεντανόστιμη παράδοση του Πειραιώτη "Γιώργου".

Γράφει: TheToc team

Λένε, πως για να γίνει κανείς εξπέρ στο πεδίο του, χρειάζεται να επενδύσει 10.000 ώρες δουλειάς πάνω σε αυτό. Το craftsmanship όπως το ονομάζουμε και στο χωριό μου, κάπως έτσι αποκτάται. Δε γνωρίζω αν στον "Γιώργο", ένα από τα πιο δημοφιλή σουβλατζίδικα του Πειραιά έχουν ξεπεράσει το εν λόγω χρονικό όριο αλλά το έδεσμά τους, ίσως και να μαρτυρά τι συμβαίνει. Το συγκεκριμένο χεράτο σουξέ -λέγε με τυλιχτό με μπιφτέκι και κόκκινη σάλτσα- σερβίρεται ωστόσο εδώ και λίγους μήνες και στο μικρό αδερφάκι του, στο Αιγάλεω. Το εκεί σουβλάκι-σποτ συστήνεται ως "Κομπλέ" και ήδη έχει χτίσει πιστό κοινό.

Διαβάστε περισσότερα στο athinorama.gr