
Πότε συνειδητοποιήσατε πως η μαγειρική είναι το πάθος σας;
K.L.: Προέρχομαι από μια οικογένεια που ανέκαθεν διατηρούσε εστιατόρια στο Μεξικό όμως όλα ξεκίνησαν για εμένα όταν σε ηλικία 18 ετών πήγα στο Παρίσι για να σπουδάσω γλυπτική στην L’école des Beaux-arts. Ερχόμενη σε επαφή με την εστιατορική σκηνή της γαλλικής πρωτεύουσας και ειδικά με τα ζαχαροπλαστεία φημισμένων pastry chef όπως ο Philippe Conticini, συνειδητοποίησα πως η μαγειρική θα μου επέτρεπε να συνδυάσω τις δύο μεγαλύτερες αγάπες της ζωής μου που είναι το φαγητό και η τέχνη.
Τ.Κ.: Εγώ το συνειδητοποίησα μάλλον στην πράξη, όταν ξεκίνησα σε νεαρή ηλικία να εργάζομαι σε ένα φημισμένο ιταλικό εστιατόριο στο Τόκιο προκειμένου να υποστηρίξω οικονομικά την οικογένεια μου. Ο σεφ και ιδιοκτήτης του είχε ζήσει προηγουμένως για αρκετά χρόνια στη Φλωρεντία και οι πολλές συζητήσεις μας με ενέπνευσαν να κυνηγήσω το όνειρο μου και να πάω στην Ιταλία για να εμβαθύνω σε αυτό που αγαπούσα να κάνω.
Διαβάστε περισσότερα στο athinorama.gr
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr