Ντελικάτο, απολαυστικό, πολυτελές. Το χαβιάρι αποτελεί από μόνο του μια μια εκλεπτυσμένη προσθήκη σε κάθε πιάτο - και όταν λέμε σε κάθε πιάτο, αναφερόμαστε και στο επιδόρπιο. Το έχεις δει να συμβαίνει άλλωστε, με μερικά εστιατόρια να προσφέρουν στο γλυκό μια δόση από αυγά οξυρρύγχου και το αλμυρό, μεταξένιο προφίλ γεύσης τους ώστε να τονίσουν τις δημιουργίες που παίζουν στο κλείσιμο ενός γεύματος.
Ναι αλλά γιατί;
Διαβάστε περισσότερα στο athinorama.gr
                        Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
                        
                        Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr