
Το Goldie είναι το παιδί μίας αγάπης για το φαγητό που είχε εδώ και χρόνια η Χρύσα Γερακοπούλου. Έχοντας δουλέψει σε σημαντικές κουζίνες (την είδαμε στο Λινού Σουμπάσης και ΣΙΑ, στο Annie Fine Cooking και στο LOT 51), μετά την καραντίνα, αποφάσισε να υλοποιήσει το όνειρό της και να ανοίξει ένα μαγαζί όπως το φανταζόταν εκείνη, με συνταγές που έως τότε κοσμούσαν αποκλειστικά την ψηφιακή γκαλερί της στο Instagram.
Κάπως έτσι, το Goldie άνοιξε στην οδό Διοχάρους στα Ιλίσια, έχοντας στο επίκεντρο τρία με τέσσερα πιάτα που αλλάζουν καθημερινά. Το ωράριο λειτουργίας προσαρμόστηκε στις απαιτήσεις μίας εργαζόμενης μητέρας - το βρίσκεις ανοιχτό καθημερινές 12.00 με 17.00, με την ίδια τη σεφ να επιτελεί κάθε ρόλο, από την εξυπηρέτηση μέχρι το μαγείρεμα.
Διαβάστε περισσότερα στο athinorama.gr
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr