X

Λένε πως αυτά είναι τα πιο μερακλίδικα παϊδάκια σε ολόκληρη την Αθήνα

Είναι από αρνάκι γάλακτος που έρχεται εδώ από το Αγρίνιο ή τη Βόνιτσα, είναι τρυφερά κι εκφραστικά, κι έχουν σάρκα αέρινη και βαθιά κρεάτινη, χάρη στη σωστή ισορροπία ελαφρού dry aging, μαστόρικου σχαρίσματος και μετρημένου αρτύματος με αλατορίγανη και τίποτε άλλο.

Γράφει: TheToc team

Χασαποταβέρνα δεν τη λες, όμως ο "Αορίτης", του σεφ και συνιδιοκτήτη Σήφη Μανουσέλη, έχει για ατού ακριβώς αυτό που μας τραβάει στα περίχωρα της Αττικής (και την ευρύτερη επικράτεια της ελληνικής επαρχίας, αναλόγως της εποχής) όταν θέλουμε να βουτήξουμε τα δοντάκια μας στη ζουμερή καρνιβορική παράδοση της χώρας: τη σωστή χασαπική σε εκφραστικά ελληνικά κρέατα, που έρχονται στο τραπέζι με την πηγαία νοστιμιά τους αναλλοίωτη, χάρη στη λιτή ακρίβεια της κουζίνας. Βέβαια, δεν ξεκίνησε έτσι ο "Αορίτης", ούτε εξαντλείται η μαστοριά του στα κρεατικά.

Διαβάστε περισσότερα στο athinorama.gr