Σε έναν από τους ομορφότερους χώρους της Αθήνας, με έμφαση στην τέχνη και μοναδική θέα στην πόλη, από την Ακρόπολη έως τον Λυκαβηττό, και ανανεωμένο εποχικό μενού, μας υποδέχεται από το απόγευμα και μετά το "Art Lounge" το rooftop εστιατόριο του "New Hotel".
Ο executive chef Μπάμπης Κουντούρης παντρεύει τη νοσταλγία με τη φρεσκάδα της εποχής, διατηρώντας πιάτα που αγαπήθηκαν και έγιναν πλέον κλασικά –όπως το γιουβέτσι αστακού, το ταρτάρ "σουτζουκάκια" και το αρνίσιο κότσι μπρεζέ με τραχανά και στακοβούτυρο–, ενώ παράλληλα παρουσιάζει νέες comfort ελληνικές και μεσογειακές γεύσεις που καλύπτουν κάθε διάθεση και περίσταση.
Διαβάστε περισσότερα στο athinorama.gr