
Ας το παραδεχτούμε. Το σωστό, το παραδοσιακό, το τίμιο σουβλάκι δεν το βρίσκεις εύκολα πια. Πολλοί το "πειράζουν", άλλοι το κάνουν πιο "γκουρμέ", και κάποιοι –δυστυχώς– απλώς το χαλάνε.
Όμως υπάρχει ένα μέρος στην περιοχή του Π.Φαλήρου που κρατάει τις ίδιες συνταγές αναλλοίωτες από το 1981 που άνοιξε τις πόρτες του. Ένα μαγαζί που έχει ταΐσει γενιές και γενιές Παλαιοφαληριωτών – κι όχι μόνο. Ο "Λάμπρος" δεν είναι απλώς ένα ψητοπωλείο, είναι θεσμός και σημείο αναφοράς για εκείνους που ξέρουν από καλό και μερακλίδικο φαγητό. Είναι το μαγαζί που σου λένε "αν δεν έχεις φάει εκεί, δεν έχεις φάει καλό σουβλάκι” - και αυτή είναι η αλήθεια.
Διαβάστε τη συνέχεια στο athinorama.gr
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr