
Ακόμη ένα καλοκαίρι βρίσκεται προ των πυλών και η γαστρονομική σκηνή της χώρας εκτός αστικών κέντρων σερβίρει ήδη το amuse bouche της, προτού περάσει στα "κυρίως πιάτα" των επόμενων μηνών. Καταγράφουμε λοιπόν όλα τα φρέσκα νέα από τα νησιά της χώρας και τα εστιατόριά τους.
Στις Κυκλάδες
Στη Σαντορίνη, ο βραβευμένος Θάνος Φέσκος αναλαμβάνει την επιμέλεια στο Lure και το Charisma του ξενοδοχείου Mystique, στην Οία. Στο Lure θα κάνει ένα ελεβέ fine comfort με βάση την ελληνική κουζίνα αλλά ειδικά για το Aegean Table του ίδιου εστιατορίου θα ετοιμάσει ένα ultra fne dining degustation 8-12 πιάτων.
Διαβάστε τη συνέχεια στο athinorama.gr
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr