Follow us

Παγωτο-κρουασάν, παγωτό vegan ή κολασμένες γεύσεις; 8 παγωτατζίδικα στην Αθήνα που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε

Φυσικό παγωτό σε πρωτότυπους συνδυασμούς, προσοχή στα υλικά και άφθονο μεράκι και φαντασία ανεβάζουν επίπεδο στα παγωτατζίδικα της πόλης.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM
παγωτατζίδικα

Το παγωτό έχει γίνει πλέον και στην Αθήνα σοβαρή υπόθεση με γνωστά brands και μικρές προσωπικές εταιρείες να ψάχνουν τα υλικά και τις παρασκευές τους και να επιστρατεύουν όλη τη γνώση και τη δημιουργικότητά τους με στόχο να μας προσφέρουν υπέροχο, φυσικό παγωτό σε αγαπημένους και πρωτότυπους συνδυασμούς. Με επώνυμο γάλα, vegan, με φρέσκα φρούτα και ψαγμένα υλικά από εκλεκτούς παραγωγούς, σε χώρους μικρούς ή μεγάλους που ακτινοβολούν μεράκι, φροντίδα και ευαισθησία, τα παγωτατζίδικα και οι διευθύνσεις για καλό παγωτό που ακολουθούν μας κρατούν την πλέον δροσερή παρέα το φετινό καλοκαίρι - και όχι μόνο!

Στον "Άραξο" το παγωτό από φρέσκο γάλα ημέρας είναι μια κατηγορία από μόνο του

Παγωτο-κρουασάν, παγωτό vegan ή κολασμένες γεύσεις; 8 παγωτατζίδικα στην Αθήνα που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε

Ένα λαχταριστό παγωτό πάντα ήταν, και θα είναι, η καλύτερη παρέα για το καλοκαίρι. Ωστόσο πριν και πάνω από όλα έρχεται το γάλα. Κάτι που γνωρίζει και τιμά η ταλαντούχα ομάδα του "Άραξος", μιας οικογενειακής επιχείρησης που ξεκίνησε το 1987 στον Άραξο Αχαΐας και αποφάσισε το 2011 να στραφεί στο γιαούρτι και τα επιδόρπια, εξυπηρετώντας ξενοδοχειακές μονάδες και καταστήματα εστίασης. Δεύτερης γενιάς γαλακτοκόµος, ο Νίκος Πετρόπουλος αποφάσισε να εξελίξει την παραγωγή γαλακτοκομίας και να ανοίξει ένα κατάστημα στα Εξάρχεια, αλλά και ένα ακόμα που ανοίγει τώρα στα Βριλήσσια. Στο σταυροδρόμι της παράδοσης με το σήμερα, απέδειξε πως χωράνε οι τσαντίλες που κρέμονται στο ψυγείο αλλά και οι απίθανες γεύσεις παγωτού από ολοφρεσκο γάλα ημέρας.

Δείτε περισσότερα για τα παγωτά στον Αραξο εδώ.

Δωδώνη: Ένας γλυκός πειρασμός που "παγώνει το χρόνο"

Δωδώνη παγωτά Αθήνα

Έχοντας κυκλοφορήσει πάνω από 200 γεύσεις από το 1967 έως σήμερα, η Δωδώνη συνεχίζει να καινοτομεί, παράγοντας το πιο νόστιμο παγωτό φτιαγμένο από πιστοποιημένο 100% ελληνικό φρέσκο γάλα και υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες, όπως φρέσκια κρέμα γάλακτος, φρέσκους κρόκους αβγού, αληθινά φρούτα και ολόκληρους ξηρούς καρπούς, κακάο και γνήσια σοκολάτα ανώτερης ποιότητας. Μια παράδοση που περνά από γενιά σε γενιά, αυτή του να μετράμε παγωτά κάθε καλοκαίρι ώστε να αξιολογήσουμε την επιτυχία του, βρίσκεται στην καρδιά των παγωτών Δωδώνη. Δεν μας δροσίζουν απλώς, αλλά μας συνδέουν με τις μνήμες από την πιο ξέγνοιαστη εποχή του χρόνου και με κάθε κουταλιά ξαναφέρνουν στο νου τη γεύση της ανάπαυλας πλάι στο κύμα, μετά από μία μεγάλη μέρα στην παραλία.

Δείτε περισσότερα για τα παγωτά Δωδώνη εδώ.

Στα "Zuccherino" απολαμβάνουμε ολόφρεσκο χειροποίητο gelato που ετοιμάζεται καθημερινά

ZUCCHERINO Παγωτά στην Αθήνα

Με πάνω από 100 γεύσεις ολόφρεσκου χειροποίητου gelato που ετοιμάζεται καθημερινά στα εργαστήρια των καταστημάτων, φτιαγμένο από 100% ελληνικό φρέσκο γάλα και με τις πιο αγνές πρώτες ύλες, τα ζαχαροπλαστεία "Zuccherino" σίγουρα θα μας κάνουν και φέτος το καλοκαίρι να κοντοσταθούμε έξω από τις λαχταριστές βιτρίνες τους και δεν θα το μετανιώσουμε! Εδώ βρίσκουμε ότι γεύση παγωτό έχουμε φανταστεί. Cookies, bueno, death by chocolate, cherrymania, τσιχλόφουσκα, salted caramel, pistacchio Casanova και πολλές ακόμα.

Δείτε περισσότερα για τα παγωτά "Zuccherino" εδώ.

Kayak: Premium γεύσεις για τους πιο απαιτητικούς λάτρεις του παγωτού

Kayak

Εδώ και τρεις δεκαετίες, η Kayak, η ελληνική εταιρεία premium παγωτών και γλυκών, προσφέρει τους πιο ξεχωριστούς γαστρονομικούς συνδυασμούς, χρησιμοποιώντας εκλεκτές πρώτες ύλες: ξηρούς καρπούς αλεσμένους από το προσωπικό της, ολόφρεσκα φρούτα, 100% ελληνικό γάλα και κρέμα γάλακτος, καθώς και τις μοναδικές σοκολάτες Valrhona και Callebaut, με τη χαμηλότερη διόγκωση για ακόμα πλουσιότερη γεύση. Μετρώντας πάνω από εκατό γεύσεις παγωτού και πάντα με στόχο την πρωτοπορία, φέτος η Kayak προσθέτει στο μενού της τρεις ολοκαίνουργιες γεύσεις που θα κάνουν το καλοκαίρι σας πιο απολαυστικό! Εμπνευσμένο από το ιταλικό ομώνυμο κοκτέιλ, το βελούδινο παγωτό Bellini με λευκό ροδάκινο και αφρώδη οίνο ξεχωρίζει, καθώς είναι ό,τι πρέπει για τους πιο εκλεπτυσμένους ουρανίσκους.

Δείτε περισσότερα για τα παγωτά Kayak εδώ.

"Μαραμπού": Οι φιλόσοφοι του παγωτού!

Μαραμπού Παγωτό στην Αθήνα

Στο ταξιδιάρικο παγωτατζίδικο της Αρχελάου, η Βίκυ και ο Ιγκόρ δημιουργούν καθημερινά μικρής παραγωγής εμπνευσμένο παγωτό και μεταδίδουν τη χαρά της υγιεινής και νόστιμης φυσικής πλευράς του αγαπημένου εδέσματος. Όσοι έχετε δοκιμάσει το παγωτό του "Μαραμπού" στην Αρχελάου στο Παγκράτι έχετε σίγουρα υποψιαστεί ότι μια ξεχωριστή ιστορία και κυρίως ξεχωριστοί άνθρωποι κρύβονται από πίσω από τη φυσική νοστιμιά, τα εκλεκτά υλικά και τους ψαγμένους εποχικούς συνδυασμούς. Αυτό που ίσως να μη γνωρίζετε και που ενώνει τα κομμάτια του παζλ είναι ότι το όνομά του ήρθε από τη ποιητική συλλογή του Νίκου Καββαδία, για τον οποίο η θάλασσα και τα ταξίδια αποτελούσαν πηγή έμπνευσης. Το μικρό Μαραμπού έχει σίγουρα κάτι ταξιδιάρικο. Αλλά και κάτι ελληνικό, νοσταλγικό, σύγχρονο.

Δείτε περισσότερα για τα παγωτά "Μαραμπού" εδώ.

Τα Overoll μάς συστήνουν τα cronies, το απόλυτο καλοκαιρινό κρουασάν-παγωτό

overoll Παγωτό στην Αθήνα

Οι εποχές που για να δοκιμάσεις ένα αυθεντικό κρουασάν στην Αθήνα έπρεπε να στηθείς στην ουρά (που πάντα προχωράει γρήγορα!) του Overoll στην οδό Πραξιτέλους έχουν περάσει αφού το brand που έκανε viral το αγαπημένο γαλλοτραφές έδεσμα για όλους τους σωστούς λόγους μετράει πλέον καταστήματα σε διαφορετικές γωνιές της Αθήνας (Πραξιτέλους, Ν. Σμύρνη, Χαλάνδρι, Αιγάλεω και, τώρα και στην Πανόρμου), στη Θεσσαλονίκη αλλά και στην Κύπρο. Διατηρώντας, στο έπακρο, την ποιότητα, τη φρεσκάδα και τους ανοιχτούς ορίζοντες που το έκαναν διάσημο στους sweet tooth αλλά και σε όσους αγαπούν τις αλμυρές γεύσεις!

Δείτε περισσότερα για τα παγωτά Overoll εδώ.

Στο "Πορτατίφ" της Σίνα το παγωτό έχει την ίδια προσωπική φροντίδα που διακρίνει κάθε λεπτομέρεια του cosy γλυκοπωλείου

Πορτατίφ Παγωτό στην Αθήνα

Ήδη από το νοσταλγικό όνομά του και το ατμοσφαιρικό σκηνικό με τις vintage style καρέκλες, τις βιτρίνες γεμάτες τάρτες και γλυκά κομψοτεχνήματα, τις μυρωδιές ζυμαριού και μπαχαρικών, που παραπέμπει σε γαλλικές ταινίες, το "Πορτατίφ" δεν άργησε να μπει στις ρομαντικές και γκουρμέ καρδιές της πόλης. Με τον ζαχαροπλάστη Τάσο Λύτρα να επιβλέπει κάθε πτυχή του χώρου, όταν δεν τον πετυχαίνουμε νωρίς το πρωί να φτιάχνει μείγματα, να πλάθει ζύμες και να σιροπιάζει γλυκά μπροστά μας, το "Πορτατίφ" ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή για τον σεβασμό και το μεράκι που επιδεικνύει στο concept "καφές και γλυκό". Το παγωτό έχει βέβαια τη δική του ξεχωριστή θέση ανάμεσα στις τάρτες, τα κρουασάν, τα cinnamon rolls, τα cheesecake και τα γλυκά του κουταλιού - καρπούζι έχετε δοκιμάσει;

Δείτε περισσότερα για τα παγωτά του "Πορτατίφ" εδώ.

Τα Γαλακτοπωλεία Στάμου γνωρίζουν τα μυστικά του απολαυστικού παγωτού

Στάμου Παγωτό στην Αθήνα

Μικροί μετρούσαμε τα παγωτά και τα μπάνια, μια στατιστική απόλυτα συνυφασμένη με τη χαρά, την ξεγνοιασιά και το καλοκαίρι. Με αντίστοιχη λαχτάρα, ενίοτε και υπολογίζοντας- παραδινόμαστε στα αγαπημένα γλυκίσματα της εποχής, παρότι μεγαλώσαμε (λίγο). Τα παγωτά Στάμου γνωρίζουν καλά πως να φέρουν αυτή την παιδική ευφορία στον ουρανίσκο, χάρη στις απίθανες γεύσεις που παρασκευάζονται με τα πιο αγνά υλικά και με τις πιο αυθεντικές συνταγές εδώ και 60 χρόνια. Με πίστη στην παράδοση και την απαράμιλλη ποιότητα, τα Γαλακτοπωλεία Στάμου δίνουν στο παγωτό όλη την προσοχή που χρειάζεται για να έχει αληθινή πλούσια γεύση και μαστιχωτή υφή. Τo παγωτό Στάμου παρασκευάζεται με φρέσκο ελληνικό πρόβειο γάλα, αγνά υλικά και με τον παραδοσιακό τρόπο παραγωγής που έχει μένει αναλλοίωτος όλα αυτά τα χρόνια.

Δείτε περισσότερα για τα παγωτά Στάμου εδώ.

Πηγή: athinorama.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

17 Οκτ 2025 | 06:00

Λένε πως το φαγητό σε αυτή τη νέα ταβέρνα σου ζεσταίνει την ψυχούλα

Το νέο εστιατορικό 'παιδί' της Ergon έχει νοσταλγικό ύφος, ωραία αύρα και μια θαλασσινή κουζίνα που μιλά απευθείας στο γευστικό υποσυνείδητο.

16 Οκτ 2025 | 09:00

Ο Νίκος Ψαρράς και ο Δημήτρης Παπανικολάου δίνουν νέα ζωή στο "Τελευταία Έξοδος – Ρίτα Χέιγουορθ"

Μια από τις πιο συγκλονιστικές ιστορίες του Στίβεν Κινγκ ζωντανεύει για πρώτη φορά στη χώρα μας στη σκηνή του Θεάτρου Άνεσις.

15 Οκτ 2025 | 09:00

Οι πρωταγωνιστές των ελληνικών σειρών πατάνε σανίδι: Σε ποιες παραστάσεις και θέατρα θα τους δεις φέτος

Φέτος η θεατρική και τηλεοπτική σκηνή γεμίζει με αγαπημένους πρωταγωνιστές: ανακαλύπτουμε ποιοι λάμπουν σε νέες παραστάσεις και ταυτόχρονα ξεχωρίζουν σε τέσσερα σίριαλ. Θέατρο & TV, οι αγαπημένοι μας πρωταγωνιστές σε δύο ρόλους.

14 Οκτ 2025 | 09:00

Λένε πως αυτό είναι το ομορφότερο μπαρ της Αθήνας

Στον πρώτο όροφο ενός πολύ καλού ταϊλανδέζικου εστιατορίου, συναντάς ένα αισθητικά αψεγάδιαστο μπαρ.

13 Οκτ 2025 | 09:00

Τι βλέπουμε στις αίθουσες την Πέμπτη 16 Οκτωβρίου: Κιάνου Ριβς και Ίθαν Χοκ στα προσεχώς

Χρυσός Φοίνικας, Λούκα Γκουαντανίνο, Κιάνου Ριβς και Ίθαν Χοκ προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

12 Οκτ 2025 | 09:00

Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας: Λίγες μερες έμειναν για να δοκιμάσεις τα καλύτερα εστιατόρια σε σπέσιαλ τιμή

Το πιο δημοφιλές γαστρονομικό χάπενινγκ της χρονιάς ολοκληρώνεται στις 15/10. Προλαβαίνετε να δοκιμάσετε βραβευμένα εστιατόρια ανά την Ελλάδα να σχεδιάζουν ειδικά μενού σε εξαιρετικές τιμές.

11 Οκτ 2025 | 09:00

Murmuration στο Ηρώδειο: είδαμε τα σώματα να γίνονται ποίηση

Πενήντα σώματα, ένα συγχρονισμός, αέρας γεμάτος κίνηση. Το Murmuration ταξίδεψε χτες το βράδυ το Ηρώδειο σ' έναν ονειρικό κόσμο ακρίβειας, φωτός και μαγείας.

10 Οκτ 2025 | 09:00

Ποια είναι τα κορυφαία θρίλερ της δεκαετίας; Τα μυστήρια και οι ανατροπές που δεν θα ξεχάσουμε

Μια αναδρομή στις πιο αγωνιώδεις ταινίες των τελευταίων δέκα ετών.

09 Οκτ 2025 | 09:00

30 Οκτωβρίου μην κανονίσετε - έχει Γιορτή του Σινεμά με είσοδο 2€

Για μία μέρα και μόνο οι κινηματογράφοι έχουν κοινό ελάχιστο εισιτήριο στο πλαίσιο της εξαιρετικά επιτυχημένης δράσης που επιστρέφει.

08 Οκτ 2025 | 06:00

H νέα άφιξη που θα σε φέρει στην Ηλιούπουλη

Το νέο εστιατόριο στη ζωηρή γειτονιά των ΝΠ έκανε μόλις ντεμπούτο, με τολμηρό φαγητό, αγάπη για το κρασί και ψαγμένες μουσικές.

07 Οκτ 2025 | 06:00

Ένα ενδιαφέρον update για το Βαρούλκο

Στο εμβληματικό εστιατόριο του Πειραιά, για παρά θίν' αλός γεύματα μια ανάσα από τη θάλασσα.

06 Οκτ 2025 | 09:00

Κι όμως, μπορείς να δεις πρώτος από όλους την ταινία που κέρδισε τον Χρυσό Φοίνικα στις Κάννες

Ο σπουδαίος Ιρανός σκηνοθέτης Τζαφάρ Παναχί παρουσιάζει το νέο του φιλμ "Ένα απλό ατύχημα", που θα κυκλοφορήσει στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 16 Οκτωβρίου.

05 Οκτ 2025 | 09:00

Best Chef Awards: Οι 5 Έλληνες σεφ που βραβεύτηκαν στα Όσκαρ των μαγείρων

Οι γευσιπλάστες από τη χώρα μας που ξεχώρισαν στα φετινά The Best Chef Awards.

04 Οκτ 2025 | 08:00

Λένε πως στην Ιπποκράτους υπάρχει ένα από τα πιο ιδιαίτερα μανάβικα της Αθήνας

Και το αντίθετο: Εκεί λοιπόν θα πας για βιολογικά φρούτα και λαχανικά, καθώς και για τον -πολύ καλό- καφέ σου.

03 Οκτ 2025 | 06:00

Τι γεύση έχει άραγε μια πίτσα με αστέρι Michelin και πού θα τη φας στην Αθήνα

Πήραμε μια πρώτη γεύση από το τι ακριβώς μαγειρεύει ο βραβευμένος με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin Luca Piscazzi στο νέο εστιατόριό του, στα ΝΠ.

02 Οκτ 2025 | 07:00

Μια από τις πιο ιστορικές ελληνικές βιοτεχνίες ανοίγει τις πόρτες της για το κοινό με νέα έκθεση

Η εικαστικός Νικομάχη Καρακωστάνογλου παρουσιάζει έργα τέχνης σε μία από τις παλαιότερες υφαντουργίες χαλιών.

01 Οκτ 2025 | 09:00

Το Art Explora Festival φέρνει ένα δεκαήμερο γεμάτο τέχνη στο λιμάνι του Πειραιά

Το πρώτο πλωτό μουσείο στον κόσμο κάνει στάση στον Πειραιά και παρουσιάζει ένα πλούσιο πρόγραμμα.

30 Σεπ 2025 | 06:00

5 άχαστες γευστικές στάσεις στον Πειραιά: Φαγητό, ποτό και εμπειρίες που δεν χάνεις

Ο Πειραιάς δεν μιλάει μόνο ελληνικά, αλλά εντάσσει και άλλες κουζίνες στο γαστρονομικό του χάρτη. Να που θα φάμε και θα πιούμε στην επόμενη έξοδό μας.

29 Σεπ 2025 | 06:00

Ένα από τα πιο τίμια σουβλάκια της Αθήνας: Γιατί όλοι τρώνε σε αυτό το μέρος στο Κουκάκι

Ένα κλασικού τύπου, παραδοσιακό σουβλατζίδικο στην οδό Πετμεζά κάνει εσχάτως σουξέ.

28 Σεπ 2025 | 09:00

Η ταινία που βλέπουν όλοι στους κινηματογράφους έχει τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο και έναν πωρωμένο σκηνοθέτη

Στην πανηγυρική επιστροφή του, ο σπουδαίος Αμερικανός σκηνοθέτης σκαρφίζεται τα πιο αστείρευτα κινηματογραφικά μπάχαλα.

27 Σεπ 2025 | 09:00

Αυτή είναι η μόνη λίστα που χρειάζεστε για τις φθινοπωρινές αποδράσεις σας

Ξενώνες, ξενοδοχεία, βίλες και εστιατόρια σε όλη την Ελλάδα που μας καλούν για αποδράσεις με άρωμα φθινοπώρου ή αποκαλόκαιρου.

25 Σεπ 2025 | 06:00

Σύντομα όλοι θα μιλούν για μια Καμηλοπάρδαλη στα Εξάρχεια: Ποιο είναι το νέο cool wine bar της γειτονιάς

Το ολοκαίνουργιο "Ζιράφ", το cool wine bar των Εξαρχείων μιλάει τη γλώσσα της πόλης: street και comfort, αλλά με τεχνογνωσία που κερδίζει με ειλικρινείς και σημερινούς όρους.

24 Σεπ 2025 | 06:00

Πώς θα φας στα νοστιμότερα αθηναϊκά σαλόνια και μάλιστα με τιμές-έκπληξη

Το πιο δημοφιλές γαστρονομικό χάπενινγκ της χρονιάς είναι εδώ, με βραβευμένα εστιατόρια ανά την Ελλάδα να σχεδιάζουν ειδικά μενού σε εξαιρετικές τιμές, κι αυτή είναι η ιδανική μας αφορμή για dinner σε μερικά από τα πιο εντυπωσιακά γαστρονομικά σαλόνια της πόλης.

23 Σεπ 2025 | 07:00

Ψύχωση με το γλυκόπικρο cocktail της εποχής: Γιατί όλοι πια πίνουν Negroni;

Μερικές σκέψεις για το βαθυκόκκινο κλασικό cocktail με αφορμή την έναρξη της Negroni Week.

22 Σεπ 2025 | 09:00
21 Σεπ 2025 | 09:00

Η σαρωτική παράσταση που επιστρέφει στο Εθνικό Θέατρο

Μια παράσταση για την αναζήτηση μιας "Μόσχας" που βρίσκεται πάντοτε εκεί, όπου δεν είμαστε εμείς, είναι η σκηνική πρόταση της Μαρίας Μαγκανάρη πάνω στο σπουδαίο έργο του Τσέχοφ.

20 Σεπ 2025 | 09:00

Η καρέκλα που απασχολεί όλη την Αθήνα: Τι ακριβώς παίζει στην Art Athena

Ένα από τα πιο εμβληματικά έργα design φιλοξενείται φέτος στη φουάρ.

19 Οκτ 2025 | 09:00

Παρακμή, σκληρός ρεαλισμός, λούμπεν στοιχεία: 10 ακυκλοφόρητες φωτογραφίες από το "Άνθρωποι και Ποντίκια" του Βασίλη Μπισμπίκη

Μέσα στη σκόνη, στη φτώχεια και στα όνειρα των ανθρώπων, το Cartel Τεχνηχώρος ξαναστήνει την παράσταση που σημάδεψε μια εποχή. Δέκα ακυκλοφόρητες φωτογραφίες αποκαλύπτουν το πάθος πίσω από το "Άνθρωποι και ποντίκια".

18 Οκτ 2025 | 09:00

Σαν να βγήκαν από το Instagram και τα περιοδικά του design: Τι ακριβώς συμβαίνει με τα νέα burgerάδικα της Αθήνας;

Σε περίπτωση που είχες αναρωτηθεί πώς ζουμερά μπιφτεκόψωμα μπορούν να συνυπάρξουν με instagramικές ντιζαϊνιές, μάθε πως υπάρχουν λόγοι. Πολύ συγκεκριμένοι.

17 Οκτ 2025 | 06:00

Λένε πως το φαγητό σε αυτή τη νέα ταβέρνα σου ζεσταίνει την ψυχούλα

Το νέο εστιατορικό 'παιδί' της Ergon έχει νοσταλγικό ύφος, ωραία αύρα και μια θαλασσινή κουζίνα που μιλά απευθείας στο γευστικό υποσυνείδητο.

16 Οκτ 2025 | 09:00

Ο Νίκος Ψαρράς και ο Δημήτρης Παπανικολάου δίνουν νέα ζωή στο "Τελευταία Έξοδος – Ρίτα Χέιγουορθ"

Μια από τις πιο συγκλονιστικές ιστορίες του Στίβεν Κινγκ ζωντανεύει για πρώτη φορά στη χώρα μας στη σκηνή του Θεάτρου Άνεσις.

15 Οκτ 2025 | 09:00

Οι πρωταγωνιστές των ελληνικών σειρών πατάνε σανίδι: Σε ποιες παραστάσεις και θέατρα θα τους δεις φέτος

Φέτος η θεατρική και τηλεοπτική σκηνή γεμίζει με αγαπημένους πρωταγωνιστές: ανακαλύπτουμε ποιοι λάμπουν σε νέες παραστάσεις και ταυτόχρονα ξεχωρίζουν σε τέσσερα σίριαλ. Θέατρο & TV, οι αγαπημένοι μας πρωταγωνιστές σε δύο ρόλους.

14 Οκτ 2025 | 09:00

Λένε πως αυτό είναι το ομορφότερο μπαρ της Αθήνας

Στον πρώτο όροφο ενός πολύ καλού ταϊλανδέζικου εστιατορίου, συναντάς ένα αισθητικά αψεγάδιαστο μπαρ.

13 Οκτ 2025 | 09:00

Τι βλέπουμε στις αίθουσες την Πέμπτη 16 Οκτωβρίου: Κιάνου Ριβς και Ίθαν Χοκ στα προσεχώς

Χρυσός Φοίνικας, Λούκα Γκουαντανίνο, Κιάνου Ριβς και Ίθαν Χοκ προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

12 Οκτ 2025 | 09:00

Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας: Λίγες μερες έμειναν για να δοκιμάσεις τα καλύτερα εστιατόρια σε σπέσιαλ τιμή

Το πιο δημοφιλές γαστρονομικό χάπενινγκ της χρονιάς ολοκληρώνεται στις 15/10. Προλαβαίνετε να δοκιμάσετε βραβευμένα εστιατόρια ανά την Ελλάδα να σχεδιάζουν ειδικά μενού σε εξαιρετικές τιμές.

11 Οκτ 2025 | 09:00

Murmuration στο Ηρώδειο: είδαμε τα σώματα να γίνονται ποίηση

Πενήντα σώματα, ένα συγχρονισμός, αέρας γεμάτος κίνηση. Το Murmuration ταξίδεψε χτες το βράδυ το Ηρώδειο σ' έναν ονειρικό κόσμο ακρίβειας, φωτός και μαγείας.

10 Οκτ 2025 | 09:00

Ποια είναι τα κορυφαία θρίλερ της δεκαετίας; Τα μυστήρια και οι ανατροπές που δεν θα ξεχάσουμε

Μια αναδρομή στις πιο αγωνιώδεις ταινίες των τελευταίων δέκα ετών.

09 Οκτ 2025 | 09:00

30 Οκτωβρίου μην κανονίσετε - έχει Γιορτή του Σινεμά με είσοδο 2€

Για μία μέρα και μόνο οι κινηματογράφοι έχουν κοινό ελάχιστο εισιτήριο στο πλαίσιο της εξαιρετικά επιτυχημένης δράσης που επιστρέφει.

08 Οκτ 2025 | 06:00

H νέα άφιξη που θα σε φέρει στην Ηλιούπουλη

Το νέο εστιατόριο στη ζωηρή γειτονιά των ΝΠ έκανε μόλις ντεμπούτο, με τολμηρό φαγητό, αγάπη για το κρασί και ψαγμένες μουσικές.

07 Οκτ 2025 | 06:00

Ένα ενδιαφέρον update για το Βαρούλκο

Στο εμβληματικό εστιατόριο του Πειραιά, για παρά θίν' αλός γεύματα μια ανάσα από τη θάλασσα.

06 Οκτ 2025 | 09:00

Κι όμως, μπορείς να δεις πρώτος από όλους την ταινία που κέρδισε τον Χρυσό Φοίνικα στις Κάννες

Ο σπουδαίος Ιρανός σκηνοθέτης Τζαφάρ Παναχί παρουσιάζει το νέο του φιλμ "Ένα απλό ατύχημα", που θα κυκλοφορήσει στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 16 Οκτωβρίου.

05 Οκτ 2025 | 09:00

Best Chef Awards: Οι 5 Έλληνες σεφ που βραβεύτηκαν στα Όσκαρ των μαγείρων

Οι γευσιπλάστες από τη χώρα μας που ξεχώρισαν στα φετινά The Best Chef Awards.

04 Οκτ 2025 | 08:00

Λένε πως στην Ιπποκράτους υπάρχει ένα από τα πιο ιδιαίτερα μανάβικα της Αθήνας

Και το αντίθετο: Εκεί λοιπόν θα πας για βιολογικά φρούτα και λαχανικά, καθώς και για τον -πολύ καλό- καφέ σου.

03 Οκτ 2025 | 06:00

Τι γεύση έχει άραγε μια πίτσα με αστέρι Michelin και πού θα τη φας στην Αθήνα

Πήραμε μια πρώτη γεύση από το τι ακριβώς μαγειρεύει ο βραβευμένος με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin Luca Piscazzi στο νέο εστιατόριό του, στα ΝΠ.

02 Οκτ 2025 | 07:00

Μια από τις πιο ιστορικές ελληνικές βιοτεχνίες ανοίγει τις πόρτες της για το κοινό με νέα έκθεση

Η εικαστικός Νικομάχη Καρακωστάνογλου παρουσιάζει έργα τέχνης σε μία από τις παλαιότερες υφαντουργίες χαλιών.

01 Οκτ 2025 | 09:00

Το Art Explora Festival φέρνει ένα δεκαήμερο γεμάτο τέχνη στο λιμάνι του Πειραιά

Το πρώτο πλωτό μουσείο στον κόσμο κάνει στάση στον Πειραιά και παρουσιάζει ένα πλούσιο πρόγραμμα.

30 Σεπ 2025 | 06:00

5 άχαστες γευστικές στάσεις στον Πειραιά: Φαγητό, ποτό και εμπειρίες που δεν χάνεις

Ο Πειραιάς δεν μιλάει μόνο ελληνικά, αλλά εντάσσει και άλλες κουζίνες στο γαστρονομικό του χάρτη. Να που θα φάμε και θα πιούμε στην επόμενη έξοδό μας.

29 Σεπ 2025 | 06:00

Ένα από τα πιο τίμια σουβλάκια της Αθήνας: Γιατί όλοι τρώνε σε αυτό το μέρος στο Κουκάκι

Ένα κλασικού τύπου, παραδοσιακό σουβλατζίδικο στην οδό Πετμεζά κάνει εσχάτως σουξέ.

28 Σεπ 2025 | 09:00

Η ταινία που βλέπουν όλοι στους κινηματογράφους έχει τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο και έναν πωρωμένο σκηνοθέτη

Στην πανηγυρική επιστροφή του, ο σπουδαίος Αμερικανός σκηνοθέτης σκαρφίζεται τα πιο αστείρευτα κινηματογραφικά μπάχαλα.

27 Σεπ 2025 | 09:00

Αυτή είναι η μόνη λίστα που χρειάζεστε για τις φθινοπωρινές αποδράσεις σας

Ξενώνες, ξενοδοχεία, βίλες και εστιατόρια σε όλη την Ελλάδα που μας καλούν για αποδράσεις με άρωμα φθινοπώρου ή αποκαλόκαιρου.

25 Σεπ 2025 | 06:00

Σύντομα όλοι θα μιλούν για μια Καμηλοπάρδαλη στα Εξάρχεια: Ποιο είναι το νέο cool wine bar της γειτονιάς

Το ολοκαίνουργιο "Ζιράφ", το cool wine bar των Εξαρχείων μιλάει τη γλώσσα της πόλης: street και comfort, αλλά με τεχνογνωσία που κερδίζει με ειλικρινείς και σημερινούς όρους.

24 Σεπ 2025 | 06:00

Πώς θα φας στα νοστιμότερα αθηναϊκά σαλόνια και μάλιστα με τιμές-έκπληξη

Το πιο δημοφιλές γαστρονομικό χάπενινγκ της χρονιάς είναι εδώ, με βραβευμένα εστιατόρια ανά την Ελλάδα να σχεδιάζουν ειδικά μενού σε εξαιρετικές τιμές, κι αυτή είναι η ιδανική μας αφορμή για dinner σε μερικά από τα πιο εντυπωσιακά γαστρονομικά σαλόνια της πόλης.

23 Σεπ 2025 | 07:00

Ψύχωση με το γλυκόπικρο cocktail της εποχής: Γιατί όλοι πια πίνουν Negroni;

Μερικές σκέψεις για το βαθυκόκκινο κλασικό cocktail με αφορμή την έναρξη της Negroni Week.

22 Σεπ 2025 | 09:00
21 Σεπ 2025 | 09:00

Η σαρωτική παράσταση που επιστρέφει στο Εθνικό Θέατρο

Μια παράσταση για την αναζήτηση μιας "Μόσχας" που βρίσκεται πάντοτε εκεί, όπου δεν είμαστε εμείς, είναι η σκηνική πρόταση της Μαρίας Μαγκανάρη πάνω στο σπουδαίο έργο του Τσέχοφ.

20 Σεπ 2025 | 09:00

Η καρέκλα που απασχολεί όλη την Αθήνα: Τι ακριβώς παίζει στην Art Athena

Ένα από τα πιο εμβληματικά έργα design φιλοξενείται φέτος στη φουάρ.