
Επισκέπτομαι το εστιατόριο "Liystor" λίγο καιρό προτού ανοίξει επίσημα τις πόρτες του για το κοινό επί της Ερμού στο Μοναστηράκι. Στο εσωτερικό του πανέμορφου νεοκλασικού, παλιά κατοικία του διακεκριμένου αρχαιολόγου Κυριάκου Πιττάκη που μετέπειτα μετατράπηκε σε ξενοδοχείο και τα τελευταία χρόνια ρήμαζε, επικρατεί ένα χαρούμενο πανδαιμόνιο εργασιών και προετοιμασιών για την πρεμιέρα που πλησιάζει. Το στοίχημα είναι μεγάλο γιατί δεν μιλάμε μονάχα για το εστιατόριο αυτό του ισογείου που αγαπά τις θαλασσινές γεύσεις, αλλά και για ακόμα έναν χώρο στον τελευταίο όροφο του κτιρίου που θα λειτουργήσει σε λίγους μήνες και θα είναι ένα πρωτότυπο "steak house ψαριού με dry aged κοπές", όπως μου το περιγράφει ο executive chef Νίκος Αποστολάκης.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr