X

Πάμε για μπριζόλες ψαριού; Το νέο εστιατόριο στο Μοναστηράκι που θα συζητηθεί

Ένα all day εστιατόριο με γεύσεις της θάλασσας κι ένα πρωτότυπο steak house ψαριού με dry aged κοπές "συγκατοικούν" σε ένα πανέμορφο νεοκλασικό στην καρδιά των Αθηνών. Μας τα παρουσιάζει σε αβάν πρεμιέρ ο γευστικός τους ενορχηστρωτής και πρωτοεμφανιζόμενος σεφ στην πόλη μας, Νίκος Αποστολάκης.

Γράφει: TheToc team

Επισκέπτομαι το εστιατόριο "Liystor" λίγο καιρό προτού ανοίξει επίσημα τις πόρτες του για το κοινό επί της Ερμού στο Μοναστηράκι. Στο εσωτερικό του πανέμορφου νεοκλασικού, παλιά κατοικία του διακεκριμένου αρχαιολόγου Κυριάκου Πιττάκη που μετέπειτα μετατράπηκε σε ξενοδοχείο και τα τελευταία χρόνια ρήμαζε, επικρατεί ένα χαρούμενο πανδαιμόνιο εργασιών και προετοιμασιών για την πρεμιέρα που πλησιάζει. Το στοίχημα είναι μεγάλο γιατί δεν μιλάμε μονάχα για το εστιατόριο αυτό του ισογείου που αγαπά τις θαλασσινές γεύσεις, αλλά και για ακόμα έναν χώρο στον τελευταίο όροφο του κτιρίου που θα λειτουργήσει σε λίγους μήνες και θα είναι ένα πρωτότυπο "steak house ψαριού με dry aged κοπές", όπως μου το περιγράφει ο executive chef Νίκος Αποστολάκης.

Διαβάστε περισσότερα στο athinorama.gr