X

Πού πάμε για φαγητό στον Κεραμεικό

Οι πιο πρόσφατες προσθήκες στη φαγητογραφία της κουλ γειτονιάς.

Γράφει: TheToc team

Ποικιλία γεύσεων και ατμόσφαιρας που αναδεικνύουν την αστική κουλτούρα, εναλλακτική προσέγγιση στο ευ ζην και cool χαρακτήρας. Κάπως έτσι θα μπορούσε να είναι το long story short για τη γειτονιά της Αθήνας που ακούει στο όνομα Κεραμεικός. Διόλου τυχαία, επιλέγεται για νέα εστιατορικά ξεκινήματα. Σαν τα παρακάτω.

Meigma

Η σεφ Μαρίνα Χρονά αποτελεί ένα από τα πιο ενδιαφέροντα πρόσωπα όσον αφορά το νέο κύμα της comfort νοστιμιάς στα της πόλης γευστικά δρώμενα το τελευταίο διάστημα. Βλέπεις, μετά το πολύ αξιόλογο Ρίνι παρουσιάζει εδώ και λίγες εβδομάδες το έτερο εστιατορικό της πόνημα, που ακούει στο όνομα Meigma (Μείγμα, αν προτιμάς στα ελληνικά).

Διαβάστε περισσότερα στο athinorama.gr