X

Ρεβεγιόν Χριστουγέννων 2024 και Πρωτοχρονιάς: Πού θα βγούμε και τι μενού θα δοκιμάσουμε στα εστιατόρια και ξενοδοχεία της Αθήνας;

Για κάθε γούστο και budget, ετοιμάσαμε ένα αφιέρωμα στα προσεγμένα μενού που ετοιμάζουν τα εστιατόρια της Αθήνας για τα ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

Γράφει: TheToc team

Αμπιμπάγιο

Ρεβεγιόν Παραμονής Πρωτοχρονιάς

  • Κράκερ ρυζιού με μοσχαρίσιο ταρτάρ σαν Ʃμυρνέϊκο σουτζουκάκι
  • Λουκουμαδάκι ελληνικών τυριών με μαρμελάδα από ψητά ντοματίνια
  • Πατάτα Baby με απάκι, κρέμα στάκας & κρόκο αυγού
  • Βελουτέ ψητή κολοκύθα, τραγανό κάστανο & ξινομυζήθρα
  • Τάρτα με ραγού μανιταριών, σπαράγγια & αφρό από βούτυρο Κερκύρας
  • Πράσινη σαλάτα, κατσικίσιο τυρί γκρατινέ, dressing σμέουρο, ρόδι & παστέλι κολοκυθόσπορου (για 2)
  • Μοσχαρίσιος σιδηρόδρομος σιγομαγειρεμένος για 14 ώρες με σάλτσα "Μαύρο Καλαβρυτινό", πουρές ψητής πατάτας, κρέμα μανιτάρι & καμμένα κροκάρια
  • Brownie Τσουρέκι με λευκή σοκολάτα & παγωτό κάστανο

€45/άτομο

Ark

Ρεβεγιόν Παραμονής Χριστουγέννων

  • Σούπα κολοκύθας και μανιταριών με τρούφα
  • Ρολό βιολογικής γαλοπούλας με κρεμμυδάκια, γέμιση με κάστανα, δαμάσκηνα και σταφίδες με ρούμι
  • Σαλάτα με υφές παντζαριού πράσινο λεμόνι και σταφίδες με ρούμι
  • Τριλογία με χοιρινό φιλέτο, καρέ αρνί και μοσχαρίσια μάγουλα
  • Παραδοσιακός κορμός Χριστουγέννων με σοκολάτα manjari, μαρμελάδα κάστανο, κρέμα από καραμελωμένα φουντούκια

115€/άτομο

Παιδικό μενού / Ρεβεγιόν Παραμονής Χριστουγέννων

  • Σούπα κολοκύθας και μανιταριών με τρούφα
  • Ρολό βιολογικής γαλοπούλας με κρεμμυδάκια, γέμιση με κάστανα, δαμάσκηνα και σταφίδες με ρούμι
  • Σαλάτα με υφές παντζαριού πράσινο λεμόνι και σταφίδες με ρούμι
  • Μοσχαρίσια μάγουλα με πουρέ μελιτζάνας
  • Παραδοσιακός κορμός Χριστουγέννων με σοκολάτα manjari, μαρμελάδα κάστανο, κρέμα από καραμελωμένα φουντούκια

70€/άτομο

Ρεβεγιόν Παραμονής Πρωτοχρονιάς

  • Μους άγριων μανιταριών και φουντουκιού με προζυμένιο ψωμί
  • Ραβιόλι κολοκύθας / Μους από κατσικίσιο τυρί, αφρός φασκόμηλου
  • Φρέσκος μπακαλιάρος με μαύρο χαβιάρι / Σάλτσα αχινού, πουρές πατάτας / Σορμπέ Λεμόνι
  • Φιλέτο μοσχαριού σε κρούστα, γεμιστό με άγρια μανιτάρια και σπανάκι, σάλτσα μανιταριών
  • Απαλή κρέμα από αγριοκάστανα Marroncini / Σοκολάτα Jivara, ζελέ από μανταρίνι και περγαμόντο, κάστανο vermicelli, σάλτσα με άρωμα γιασεμί

135€/άτομο

Παιδικό μενού / Ρεβεγιόν Παραμονής Πρωτοχρονιάς

  • Ραβιόλι κολοκύθας με μους από κατσικίσιο υτρί, αφρός φασκόμηλου
  • Σαλάτα με ντοματίνια
  • Φιλέτο μοσχαριού σε κρούστα, γεμιστό με άγρια μανιτάρια και σπανάκι, σάλτσα μανιταριών
  • Απαλή κρέμα από αγριοκάστανα Marroncini, σοκολάτα Jivara, ζελέ από μανταρίνι και περγαμόντο, κάστανο vermicelli, σάλτσα με άρωμα γιασεμί

75€/άτομο

Διαβάστε περισσότερα στο athinorama.gr