X

Τα 'βραβευμένα' burgers της Αθήνας

Καλό το fine dining αλλά σαν το ζουμερό μπιφτεκόψωμο δεν έχει.

Γράφει: TheToc team

Μεταξύ άλλων γευστικών πεπραγμένων, το αθηναϊκό street food δείχνει να διανύει τα τελευταία χρόνια μια αρκετά busy περίοδο. Ανάμεσα σε πολλά και διαφορετικά projects, παρατηρούμε μπόλικους βραβευμένους σεφ και ανθρώπους της γεύσης γενικότερα να επενδύουν σε -ευτυχώς για όλους μας, ποιοτικά- burgers. Έτσι, πρόσωπα που έχουν τιμηθεί με Χρυσό Σκούφο, αστέρι Michelin, Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας, Top Notch και Tasty Award x Esquire μεριμνούν και για ένα εκ των δημοφιλέστερων χεράτων φαγητών. Και το πράττουν με τρόπο ζουμερά ενδιαφέροντα.

Πιο πρόσφατο παράδειγμα, ο πολυπράγμων το τελευταίο διάστημα Παναγιώτης Γιακαλής, που λίγες εβδομάδες πριν παρουσίασε το Munchy, ένα κόνσεπτ που ειδικεύεται στα smash burgers.

Διαβάστε τη συνέχεια στο athinorama.gr