
Είναι η τρίτη φορά που το γράφουμε, ετούτη όμως το κάνουμε χωρίς καμία σκωπτική διάθεση, αφού όπως φαίνεται η τρίτη είναι και η τυχερή: από φέτος, κάνουμε το resto-hopping μας στη Θεσσαλονίκη με το μετρό! Κι αυτό από μόνο του, ασχέτως των meme που (μοιραία) ακολούθησαν τους πρώτους συρμούς του πολυαναμενόμενου έργου, δίνει στην εστιατορική σκηνή της πιο νόστιμης και μερακλίδικης πόλης της χώρας ακόμη περισσότερο μητροπολιτικό αέρα – όχι ότι τον είχε ανάγκη, βέβαια, αφού η Θεσσαλονίκη είναι μανούλα στο να μπολιάζει τη βαθιά ιστορία της με το κοσμοπολίτικο προφίλ της, όπως αποδεικνύει το πολυπρόσωπο και όλως συναρπαστικό εστιατορικό της τερέν. Κρατήστε σημειώσεις και ραντεβού στα τραπέζια!
ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
Καινούργια concepts και κλασικά φαβορί

Βραβευμένη ελληνική κουζίνα
Σταθερή έδρα των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας από τους Χρυσούς Σκούφους και το "αθηνόραμα", η Θεσσαλονίκη ξέρει να τιμά και να ευχαριστιέται τη γεύση της Ελλάδας, μιξάροντάς τη με επιρροές που έρχονται από τα βάθη της εμιγκρέδικης ιστορίας της, αλλά και τον αφρό των διεθνών τάσεων. Με συναρπαστικές νέες αφίξεις, αλλά και αξεπέραστες κλασικές αξίες, η πόλη παραμένει για ακόμη μία χρονιά μια αυλή γευστικών θαυμάτων.
Διαβάστε περισσότερα στο athinorama.gr
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr