Mαγαζιά υπάρχουν πολλά. Λίγα όμως σε βάζουν σε mood… λιτανείας από την πρώτη στιγμή. Βελούδινα κουρτινάκια, πολυέλαιος, εικονίσματα και μια μυρωδιά που δεν αστειεύεται: στο "Ευλόγησον" στο Ίλιον, το σουβλάκι παίρνει άλλες διαστάσεις. Όλα ξεκίνησαν όταν ο Στέλιος και η δυνατή ομάδα του αποφάσισαν να δημιουργήσουν ένα μέρος όπου το σουβλάκι δεν είναι πρόχειρο φαγητό, αλλά αποτέλεσμα προσωπικής δουλειάς και φροντίδας.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr