
Δεν είναι μακριά οι εποχές που καθόσουν στο τραπέζι σου, συζητούσες – ίσως – την παραγγελία σου, διάλεγες το κρασί σου και μετά η βραδιά απλώς έπαιρνε το δρόμο της. Το πολύ – πολύ ο σερβιτόρος να ολοκλήρωνε κάποιο (ένα) πιάτο στο τραπέζι προσθέτοντας μία σως, ή να έχυνε τη ζεστή σοκολάτα σε ένα γλυκό. Μέχρι εκεί. Αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν, σήμερα το έχουμε πάει σε άλλο επίπεδο.
Σήμερα το Instagram θέτει τους δικούς του κανόνες, τα εστιατόρια χρειάζονται followers και οι followers (ποιοτικό) περιεχόμενο. Οπότε τα εστιατόρια πρέπει να δημιουργήσουν αυτό το περιεχόμενο, ή ακόμα καλύτερα να δημιουργήσουν τις αφορμές και τις συνθήκες για να δημιουργήσει στη συνέχεια το κοινό τους - εσύ και εγώ - το περιεχόμενο. Γι’ αυτό σήμερα πλέον "γίνονται πράγματα" όπως θα έλεγε και η Βάνα, και γίνονται συνεχώς, όση ώρα κάθεσαι στο τραπέζι.
Διαβάστε περισσότερα στο athinorama.gr
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr