Μερικά χρόνια πριν, μόλις στα 28 του έτη, ο Ασημάκης Χανιώτης γινόταν ο νεαρότερος σεφ που βρέθηκε ποτέ να ηγείται λονδρέζικης κουζίνας με 1 αστέρι Michelin στην τροπαιοθήκη της, με τη δουλειά του στο εμβληματικό Pied à Terre να θεωρείται εξαιρετική. Μάλιστα, ο σεφ Χανιώτης φρόντισε να εμπλουτίσει την ταυτότητα του εν λόγω εστιατορίου -στο οποίο παρέμεινε για 12 χρόνια- με πιάτα που φέρουν φαρδιά πλατιά την ελληνική καταγωγή του. Fast forward στο σήμερα, ο χαρισματικός γευσιπλάστης παρουσιάζει το επόμενο σημαντικό βήμα της λονδρέζικης πορείας του αλλά και ένα ακόμη σημαντικό σημείο ελληνικής γαστρονομίας στη βρετανική μητρόπολη, με το Myrtos.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr