
Πέρυσι το εστιατόριο Agora, στο boutique ξενοδοχείο The Old Market και τη Σύμη μας συστήθηκε. Φέτος μας δείχνει τις πραγματικές δυνατότητές του, που μοιάζουν γευστικά τεράστιες. Υπεύθυνος της δημιουργικής διαδικασίας εδώ είναι ο 32χρονος σεφ Χρήστος Σιδηρόπουλος, που εμπράκτως αποδεικνύει πως αποτελεί έναν από τα πιο χαρισματικούς μάγειρες της γενιάς του. Μιλά στο 'α' για την πορεία, τη φιλοσοφία και τους στόχους - τόσο του ίδιου όσο και του Agora.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr