X

Το νέο αστέρι της ελληνικής γαστρονομίας: Ο σεφ που κάνει fine dining στη Σύμη

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ του εστιατορίου Agora, στο boutique ξενοδοχείο The Old Markets, γύρω από το τολμηρό εγχείρημα της υψηλής γαστρονομίας σε έναν απροσδόκητο προορισμό.

Γράφει: TheToc team

Πέρυσι το εστιατόριο Agora, στο boutique ξενοδοχείο The Old Market και τη Σύμη μας συστήθηκε. Φέτος μας δείχνει τις πραγματικές δυνατότητές του, που μοιάζουν γευστικά τεράστιες. Υπεύθυνος της δημιουργικής διαδικασίας εδώ είναι ο 32χρονος σεφ Χρήστος Σιδηρόπουλος, που εμπράκτως αποδεικνύει πως αποτελεί έναν από τα πιο χαρισματικούς μάγειρες της γενιάς του. Μιλά στο 'α' για την πορεία, τη φιλοσοφία και τους στόχους - τόσο του ίδιου όσο και του Agora.

Διαβάστε τη συνέχεια στο athinorama.gr