"Καταθέτω το θαυμασμό μου στο πιάτο του". Στην είσοδο του εμβληματικού πια εστιατορίου, το ιδιόχειρο σημείωμα του Στράτη Μυριβήλη, από το 1957, καταλήγει στην κοινή όπως αποδεικνύεται διαπίστωση –όσο και επιβράβευση– για τα όσα συμβαίνουν στην κουζίνα του ιστορικού για τα της γεύσης δρώμενα εστιατορίου, ήδη από τις αρχές της δεκαετίας του 1920.
Έναν αιώνα και μερικά χρόνια αργότερα, το σημαντικό εστιατορικό brand συνεχίζει να σερβίρει, αρχικά, φιλοξενία στην κομψή και πάντοτε ανοιχτόκαρδη σάλα του, σε ένα από τα πιο προνομιακά σημεία του αθηναϊκού κέντρου. Και έπειτα παραλαμβάνει τη σκυτάλη η περίφημη κουζίνα του.
Διαβάστε περισσότερα στο athinorama.gr
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr