
Φαίνεται πως οι ζύμες στα της πόλης γευστικά δεδομένα περνά μία χρυσή περίοδο, αν λάβουμε υπόψιν τις αναλογικά αρκετές και καθολικά ποιοτικές προσθήκες καταστημάτων που την υπηρετούν. Το ίδιο όμως φαίνεται να ισχύει και για το aperitivo, όσον αφορά το τερέν του ευ πίνειν. Και έπειτα ήρθε το Zyme, που πατά και στα δύο και μάλιστα το κάνει καλά.
Το Zyme μετρά μόλις λίγες ημέρες παρουσίας στο κέντρο του Πειραιά, αποτέλεσμα της σύμπραξης του project manager Λευτέρη Σουχαΐμπ (που ίσως γνωρίζεις από εξόχως επιτυχημένα προηγούμενα projects) με μία ομάδα συνεργατών και του Γιώργου Ιωάννου. Ο τελευταίος είναι ένας πραγματικός τεχνίτης του ζυμαριού, με άριστη γνώση και ευελιξία να παίζει τόσο σε ελληνικές όσο και σε ιταλικές κατευθύνσεις αυτού.
Διαβάστε περισσότερα στο athinorama.gr
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr