Ανεβάζουμε selfie με χαμόγελο και προσφέρουμε στα παιδιά

O 32ος Μαραθώνιος της Αθήνας δίνει την ευκαιρία σε όλους να προσφέρουν, αρκεί να χαμογελάσουν και να βγάλουν μία selfie.

anevazoume-selfie-me-xamogelo-kai-prosferoume-sta-paidia
SHARE THIS
0
SHARES

Εκτός από τις υπέροχες εμπειρίες που θα προσφέρει στους δρομείς που θα συμμετέχουν, ο 32ος Μαραθώνιος της Αθήνας δίνει την ευκαιρία σε όλους να προσφέρουν στην «Κιβωτό του Κόσμου» και στην Εταιρία κατά της Κακοποίησης του Παιδιού «Ελίζα», αρκεί να χαμογελάσουν και να βγάλουν μία selfie.

Ακόμα λοιπόν και όσοι δεν τρέξουν στους αγώνες του Μαραθωνίου της 9ης Νοεμβρίου μπορούν να λάβουν μέρος σε αυτόν τον αγώνα για όλους. Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να μοιραστούν μέσω Facebook και Twitter μια selfie φωτογραφία του με το πιο γλυκό τους χαμόγελο στο www.windsmileandsupport.gr. Για κάθε 10.000 selfies με χαμόγελα η WIND θα προσφέρει στην ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ και στο Σωματείο ΕΛΙΖΑ 3.000€. Ήδη μέχρι σήμερα έχουν ανέβει περισσότερα από 20.500 χαμόγελα!

 

Τα «ψηφιακά χαμόγελα» είναι ένας από τους πολλούς μηχανισμούς κοινωνικής προσφοράς που ενεργοποιεί και φέτος η WIND για καλό σκοπό.  Την ημέρα του αγώνα περισσότεροι από 1500 δρομείς μέλη της WIND Running Team θα λάβουν μέρος στον 32ο Μαραθώνιο της Αθήνας στα 5χλμ, στα 10 χλμ και στη Μαραθώνια διαδρομή και για κάθε δρομέα η WIND θα προσφέρει 10€ στα δυο σωματεία.

Τις αθλητικές τους ικανότητες θα δοκιμάσουν στον ίδιο αγώνα και δημοφιλείς Έλληνες που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση της WIND να τρέξουν με τα χρώματα της ομάδας ως πρεσβευτές. Για κάθε έναν από τους πρεσβευτές Σωκράτη Αλαφούζο, Λένα Αρώνη, Πάνο Βλάχο, Νίκη Κάρτσωνα, Γιώργο Μανίκα, Μαρία Μπεκατώρου, Νικολέτα Ράλλη, Έυη Φραγκάκη και Κώστα Φραγκολιά η WIND θα προσφέρει στα δύο σωματεία το ποσό των 1000€.

Επιπλέον, η WIND θέλοντας να αναδείξει τον 32ο Μαραθώνιο της Αθήνας ως έναν αγώνα για όλους θα δώσει τη δυνατότητα σε ΌΛΟΥΣ τους δρομείς όλων των αγώνων της διοργάνωσης να στηρίξουν την ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ και το σωματείο ΕΛΙΖΑ. Απλά περνώντας κάτω από την ΑΨΙΔΑ που θα βρίσκεται λίγο πριν τον τερματισμό,  θα ενισχύουν κατά 1 ευρώ το ποσό που θα προσφέρει η WIND στα δυο ιδρύματα. Οι δρομείς, θεατές και περαστικοί θα βλέπουν ζωντανά το ποσό που θα συγκεντρώνεται από τον ειδικό ηλεκτρονικό πίνακα - μετρητή πάνω στην Αψίδα. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook